8. 12. 14

Še zadnje praznične čestitke

Ta vikend ni bilo prav veliko časa za ustvarjanje. Sem pa vseeno našla par minutk (med tem ko sem čakala pridno punco, ki je prišla za par uric in izdelala krasne čestitke) in dokončala nekaj čestitk za katere sem "sestavne dele" imela že pripravljene.

Ta je nastala s servietno tehniko kjer sem servieto na šeleshamer pritrdila s pomočjo prozorne folije in likalnike. Zadeva je hitro narejena in rezultat fantastičen. Tako čestitko bi lahko izdelali tudi ob pomoči malce večjih otrok, ki pod nadzorom že lahko uporabljajo likalnik. Vsekakor bi na čestitko lahko dodala še razne bleščice in okraske, ampak sem sem odločila, da bo ta ostala čisto brez bleščic.

Delate v družbi otrok ali pa imate raje ustvarjalne minute zase in za svojo drušo?

signature

2 komentarja:

  1. Pri meni je minil čas ustvarjanja z otroki, spomini na skupno ustvarjanje pa so ostali. :-)) Tvoja voščilnica mi je zelo všeč. Tudi sama uporabljam tehniko likanja servietke s pomočjo kuhinjske folije in sem vedno znova navdušena nad rezultatom. Pa še hitro gre. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimiva voščilnica :9. Jaz sem popoln laik v servetni tehniki, zato je vsaka idej dobrodošla. Ustvarjanje z mualrijo pa je itaq da zakon :P

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja