15. 12. 14

Eno-nivojska štiridesetica

Sem pa zakomplicirala naslov, ane? Ste si znali predstavljati kaj sem mislila? Ne? Razumem! Včasih pač rada kompliciram.

Pred časom sem prejela naročilo za čestitko za 40. rojstni dan. Da vse skupaj ni bilo preveč monotono, sem si zadala, da naredim čestitko v enem nivoju. Uspelo mi je. Gorjuss deklicam so običajno dodane različne štampiljke, ki jih lahko uporabimo za okraske. Malce preglavic mi je delal le številka. Skoraj sem že obupala in uporabila kartonaste številke, vendar sem se premislila in dodala lastnoročni napis.

Izziv je bil zanimiv, vendar sem mi zdi da je preveč enih in istih barv. Glede na to, da je čestitka eno-nivojska, bi bila lahko pri barvah bolj drzna. Kaj menite?

Ste se tudi vi preizkusili v takem izzivu? Običajno so eno-nivojske čestitke ensotavne. Lahko nam jih predstavite na našem CAS #4 druženju.
signature

3 komentarji:

  1. Enonivojske voščilnice so zame vedno velik izziv, saj morajo biti narejene res brez napake. Tebi je tale izziv čudovito uspel in po mojem mnenju je barv čisto dovolj. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam s Sonjo, da take voščilnice ne dopuščajo napak in tebi je odlično uspelo. Meni je barvna paleta povsem dovolj in ne bi dodajala še drugih barv. Ampak to sem itak jaz, kjer so 3 barve že skoraj maksimum :) Sem se tako navadila vse skupaj delat na kartonček, ki ga nato nalepim na osnovo, da na enonivojske praktično pozabim. Je pa res, da mi dodaten kartonček doda malo več dimenzije in mi je bolj všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je všečna in barve so popolnoma dovolj drzne :). Krasna enonivojska voščilnica.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja