15. 10. 14

Začelo se je

Praznična norija se vsako leto začne preje. Za tiste, ki ustvarjamo je to res noro obdobje, ki se običajno začne septembra. Letos je bilo objavljenih že res veliko novoletnih izdelkov. Tokrat predstavljam svojo prvo praznično voščilnico.

Prejšnji teden sem dobila naročene izdelke Najlepšega para in sem komaj čakala vikenda. Idejo sem imela v glavi še pred naročilom in je bila zato čestitka res hitro narejena. Uporabila sem ostanek novoletnega papirja in jih izrezala s pomočjo rezalnih šablon Knjižna kazala. Praznično voščilo sem toplotno embosirala z zlato barvo. Luknjico na knjižen kazalu sem zakrila z mašno in čestitka je bila gotova.

Izdelava te čestitke je zelo preprosta, končni izdelek pa lep in bi ga lahko izdelovali tudi v večji seriji, kar je nad vse priročno za praznični čas, ko običajno pošljemo več čestitk.

Se lotite izdelovanja večjega števila enakih prazničnih čestitk ali izdelate vsako čestitko čisto unikatno?

signature

5 komentarjev:

  1. Čudovita ideja - jaz se še kar nisem lotila čerpav ideja celo že je :). Načerloma se lotim serije ma vedno nastanejo vmes še kakšni unikatki, ker se kaj zalomi in potem improviziraš.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super praznično voščilnico si naredila. Ko delam praznične voščilnice, se ponavadi odločim za 4 ali 5 različnih serij.
    Da ravno ne pošljem vsej "žlahti" enakih voščilnic. Seveda se jih nekaj proda tudi preko šolskega bazarja v decembru.
    Lepo bodi, Jana

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo voščilnico si izdelala. :-) Jaz si bom pa tako dolgo ogledovala vse mojstrovine po blogih, da me bo spet povozil čas. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Luštna ideja, da porabiš ostanke papirja in s tem nekaj lepega ustvariš :) Sama ne morem narediti vseh enakih, ker se naveličam :) Pozdravček, Maja

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja