24. 10. 14

22. obletnica polnoletnosti

Tudi tako se lahko reče, mar ne? Vabilo, ki smo ga dobili se mi je zdelo izvirno, zato sem se določila, da to uporabim tudi za čestitko.

Velik del čestitke je napisan "na roko". Trudila sem se, da bi bilo dodano besedilo čim bolj v stilu z voščilom Najlepšega para. Malce mi je nagajala razporeditev besedila, vendar se mi zdi, da sem vse skupaj lepo "zakamuflirala" in upam, da samo jaz vidim, kaj v prvi vrsti ni štimalo.

Številko sem naredila z odtisom Bo Bunny in jo nalepila na 3D lepilni trak. Za popestritev sem uporabila le še Washi trak.

Glede na to, da čestitka zgleda precej enostavno, sem porabila kar veliko časa. Če želim napisati lepo, pač traja ;-)

Ali kdaj sami napišete voščilo? Kaj pa lepe želje v obliki verza na notranji strani?

signature

3 komentarji:

  1. Vsak ti čast za tako pisavo -ja zžal pišem kot kura in se potem raje poslužim štampiljk ali tiska. Je pa res, da voščilnico v notrnajosti raje napišem na roko - je tako bolj osebno, samo potruditi se moram s pisavo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Res si zelo lepo napisala. Večinoma se posložujem štampiljk.Če pa že kaj napišem v notranjost, nič kaj dolgega. Ker je moja pisava katastrofa.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super si tole napisala, meni kaj stakega sploh ne bi padlo na misel, ker ne znam tako lepo pisat. Kljub temu voščilo v notranjosti vedno napišem na roko.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja