1. 10. 14

Sreče ni nikoli preveč

 Zdi se mi, da v naravi vedno redkeje najdemo pikapolonico. Škoda. So ena izmed redkih žuželk, ki mi je všeč. Ne, po moje je edina.

Tudi vezem jih rada. Preprosti motiv sem izvezla štiri krat in nalepila na trši papir. Tako so te pikapolonice kar nekaj časa čakale na končni izdelek. Pred časom sem brskala po mapi z motivi in odkrili kar nekaj že pripravljenih delov čestitke (nekaj vam jih predstavim v prihodnih objavah) med katerimi so bile tudi te vezene pikapolonice.

Ker so mi bile všeč je izdela čestitke stekla kot po maslu. Uporabila sem rdeč Washi lepilni trak z belimi srčki, in ga nalepila na bel karton, dodala Vladkin napis in vse skupaj nalepila na rdeč karton, da deluje kot okvir in vse to na belo osnovo za čestitke.

Se kdaj lotite kombiniranja na tak način?
signature

8 komentarjev:

  1. Krasne pika poke si naredila, in čudovita voščilnica je nastala, .....sem pa opazila, da platno-stramin samo odrežeš in nalepiš. Nič se ti ne cufa, očitno uporabljaš debelega ali ne?? Jaz ga skrijem pod papir, ker vezem na tanek stramin. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mojca, vezem na (pri nas temu blagu rečemo panama) in je precej kompakten, amapk se včasih tudi cufa, ko delam. V tem primeru sem vse skupaj nalepila na bel karton (se ga ne vidi) in odrezala šele po tem. Sicer pa običajno za vezene motive uporabljam tiste čestitke, ki imajo v srednjem deli izrezano okno in potem nalepiš še zadnjo stran. V takem primeru pa tudi, če se cufa, se nič ne vidi, ker je blago skrito za papirjem.

      Izbriši
    2. Hvala lepa, bom tudi sama poizkusila z lepljenjem na papir. Več glav ....več ve. čao

      Izbriši
  2. Zelo lepo si jih izvezla in ta motiv je res lep. SKoda za nase avtohtone pikapolonice, ki jih izpodrivajo neke tuje :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Super voščilnico si izdelala. Vezene pikapolonice so mi zelo všeč. :-) Hvala za razlago o lepljenju blaga na voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepa voščilnica. No, imam pa srečo... saj imam na njivi veliko pikapolonic in še koristne so ;)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Uauu čudovite so, česttika je pa res elegantna in nežna...

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja