17. 10. 14

Pastelno je lahko lepo

Čestitko v nežnih pastelnih barvah naredim zelo težko. Ker to nisem jaz. Tisti, ki me poznajo vedo, da sem precej živa, težko pri miru in vsekakor nisem ljubitelj barv "brez karakterja". Tako v mojem besednjaku pravim pastelnim barvam. Tako jih doživljam.

Ravno zato (ker to niso moje barve) mi predstavljajo izziv in ravno zato jih uporabljam kar se da pogosto. Tokrat sem po naročilu izdelal čestitko za štiriletnico. Pastelne barve so barve, ki jih jaz pripisujem štiriletnica. Punčke v tem obdobju so po mojem mnenju sramežljive (pa ne brez karaktra ;-)). Digi motiv sem pobarvala s Copic markerji, dodala čipko in 3D številko. Preprosto, vendar super primerno za pošiljanje po pošti.

Kovinske šablone številk, kih jih imam se mi zdijo malce premajhne. Velike so cca 2 cm. Imate ideje za večje šablone? Katere so vam všeč?

signature

5 komentarjev:

  1. Tudi sama imam o pastelnih barvah podobno mnenje kot ti. Mi ne gredo preveč od rok :) Je pa tale deklič lepo pobarvan in voščilnica je nadvse simpatična. Jaz imam ene večje šablone številk od Papetrey Ink.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz imam pa pastelne barve zelo rada. Zelo rada imam tudi žive barve. In belo za zraven - nujno :) Doma imam štiriletnico s karakterjem, ki bi ji bila tvoja voščilnica zagotovo všeč :)) Za večje številke imam te šablone od MFT: http://www.mavelu.com/papirckanje/pripomocki/rezalne-sablone-stevilke-by-the-numbers.html?___SID=U

    OdgovoriIzbriši
  3. Tanja, čeprav to niso tvoje barve, pa si voščilnico krasno sestavila in dekliča zelo lepo pobarvala. Številke pa si ponavadi sprintam in ročno izrežem ;))
    Uživaj v vikednu, Jana

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo izzivaš sama sebe. :-) Čudovito si kombinirala pastelne barve. Nastala je lušna voščilnica za malo princesko. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Pastelne barve tudi niso moje barve, tebi pa je osebni izziv zelo lepo uspel. Velike številke imam jaz te
    http://www.mojalbum.com/taca/pripomocki-ni-za-prodajo/die-namics-big-numbers/21351827. Lp

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja