3. 10. 14

Darila s piko na i

Ko obdarjam svoje bližnje mi je zelo pomembno, da se prejemniki počutijo posebno, kar pri meni pomeni, da želim, da dobijo občutek, da sem se z darilom potrudila in namenila zato nekaj časa. Menim, da je vsebina darila pomembna, pomembna pa je tudi embalaža (kot pri človeku - je pomembno kakšna je notranjost, vendar je tudi na zunanjost vredno paziti ;-)).

Podarjanje steklenice ni prav izvirno, vendar žal vsaj za moške velikokrat edina ideja, ki jo imam. Tokrat sem pusto vrečko za steklenice okrasila z obešanko, ki sem jo naredila s pomočjo kovinske šablone Najlepšega para. Izrezan napis sem podložila z zelenim kartonom in tako naredila obešanko še nekoliko bolj dinamično.

Kljub temu,da mi je natur zavijalni papir zelo všeč, se mi ne zdi ravno primeren za zavijanje darila za nežno deklico. Pa žal drugega ni bilo pri roki, v deževnem vremenu pa mi ni dišalo zapustiti stanovanja.

V takih primerih potem pride prav ustvarjalnost in ustvarjalni material skoraj v neomejenih količinah. Nekaj Washi samolepilnega traku in kovinska šablona Najlpešega para in pust zavijalen papir lahko postane sipmatičen paketek. Ker pri tej šabloni zelo pogosto izgubim pikice za črki J (tudi tokrat;-)) sem jih zamenjala z mini izrezanimi srčki.

Vam je pomembna embalaža? Ali ste bolj za vsebino?

signature

6 komentarjev:

  1. Sama sem dobesedno alergična na darilne vrečke (saj vem, da morajo tudi trgovine preživeti ampak...)....tako plastično mi vse skupaj deluje. Dobro si se spomnila...majhen tagec spremeni vse. Krasno. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Sama najraje zavijam z natur papirjem in ga okrasim s kakšnim tagom in odtisi. Tudi ti si tole super naredila in nastal je pravi paket za deklico.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem aranžer in posledično ne zagoovarjam takih rešitev, ma ko je sila tudi darilna vrečka zaleže. sploh če jo malo okrancljaš po svoje :). Že s tagcem je čisto drugače in bolj osebno.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito, tudi jaz imam rada doma narejeno embalažo in tudi antur papir v roli je zmeraj pri roki ;-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasno rešitev si našla z tagcem :)
    Lep vikend ti zelim, jana

    OdgovoriIzbriši
  6. Lijepo si ukrasila poklone. I ja volim kad je i ambalaža lijepa.
    Lp,Martina

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja