8. 8. 14

Sedem je pravljično število

Upam, da bo tudi leto deklice, za katero sem naredila čestitko, sanjsko. Rojstni dan je imela včeraj, praznovanje bo jutri in se že veselim, da jo vidim, saj je res zlata punca. Upam, da mami ne bo pokvarila presenečenja in ji pokazala čestitko prej ;-)

 Seveda je čestitka roza in bleščeča, saj je za sedemletno deklico. Vzorčni papir sem pred časom slučajno odkrila v Lidlu in je resnično lep.

 Motiv (digitalni) mi je bil všeč, ker ima deklica res lepe velike učke (kot slavljenka) pa krasne lepe laske, ki si jih sigurno rada češe (ni pa nujo, da se vse deklice z dolgimi laski rade češejo, a ne M.?). Motiv sem pobarvala s Copic markerji n uporabila vse roza odtenke v moji zbirki.

 Ker vem, da bo na torki veliko metuljev sem tudi na čestitko dodala metulje, ki sem ga prilepila le na sredini in krila nekoliko privihala, da izgleda kot bi ravnokar priletel na čestitko. Po fotografiranju sem se metulja dodala še malce bleščic (bleščic namreč nikoli ni preveč ;-)).

V zgornjem desnem kotu motiva je bilo prazno mesto, ki je prav čakalo na številko sedem. Izrezalo sem jo trikrat ni zlepila skupaj, da nekoliko bolj izstopa.

Darilo in čestitka sta torej pripravljeni - zabava se lahko prične.

4 komentarji:

  1. Oooo, kakšna prikupna deklica. Lepo si sestavila voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo luštna voščilnica. Lepo si pobarvala motiv deklice. Lp

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja