6. 8. 14

Prvič in zadetek v polno

 Ko kupim novo štampiljko vedno naredim testni odtis. Običajno na list, ki mi leži pri roki in običajno odtis ni lep in ga zavržem. Tokrat pa je bil že prvi odtis krasen. Pri roki so ležale tudi suhe barvice in nastala je ta čestitka.

Mogoče malo jesenska z veverico in odpadlimi listi, pa vseeno. Glede na letošnje poletje, bo itak jesen še prehitro pri nas.

Barvanje s suhimi barvicami traja sicer nekoliko dlje, vendar me po svoje pomirja. Vem, da si moram vzeti nekaj več časa, vem pa tudi to, da bo rezultat krasen.
Ker je motiv precej velik nisem imela prostora za raznorazne dodatke in se dodala le vzročna papirja v nekoliko drugačni obliki na vsako stran deklice Gojuss kjer je bilo precej praznega prostora in tako nekoliko omilila belino.

V načrtu imam že novo čestitko s tem motivom pri kateri pa ne bom odtisnila celotnega motiva in tako v bistvu dobila dve štampiljki iz ene.

Tudi vi včasih prilagajate odtise?

2 komentarja:

  1. Predivna je. Predivno si obojala motiv.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je vsec veliko beline in prav zato si me z eno izmed preteklih voscilnic nagovorila za tokratni izziv Ko me inspirira, ki je v teku. Ja, glede na letosnje vreme, res jesenski motivi prav nic ne motijo. Super je, ko dobis v roke kvaliteten material.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja