8. 4. 12

Pomlad se bliža


Narava se očitno prebuja. Zdi se mi, da je vsak dan na drevesu pred oknom več zelenja. Nekatere rožice so že odcvetele. Ta, ki sem jo danes dala na čestitko, pa ne bo nikoli.

Včeraj sem želela nakvačkati rožico iz ostankov bombaža. Brskala sem po internetu, kjer je cel kup načrtov za kvačkane rožice, vendar mi noben načrt ni bil všeč. Večina je bila prevelikih. Želela sem majhno rožico tako, ki jo bom lahko uporabila na čestitki.

Ni mi preostalo drugega kot, da načrt naredim sama. Mislim, da mi je ratala lepa rožico pri kateri je prostor za izboljšave. Posamezni listek mi še ni najbolj všeč, zato bom še testirala.

Če bi kdo želel načrt za to rožico, mi lahko napiše mail in ga bom z veseljem poslala. Mogoče pa ga celo objavim tukaj - težava je le ta, da je napisan v angleških okrajšavah. Kvačkati sem se učila preko interneta zato so moji zapisi v angleških (ne vem, mogoče celo ameriških) okrajšavah.


Še nekaj je novega. Tisti, ki me spremljate tudi na moji FB strani, že veste. Punce iz Kofeina, so mi oblikovale logotip, ki je sedaj tudi del štampiljke s katero označujem svoje izdelke.

Slika ni najlepša, vendar je bistvo v vsebini. Takole sedaj označujem čestitke in ostale izdelke. Kako se vam zdi?



4 komentarji:

  1. He he, tudi jaz si svoje načrte pišem v angleških okrajšavah, ker mi je tako lažje :)) Lepa rožica in krasno pristoji na voščilnico. Tudi logo je Lep.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa voščilnica, čista, enostavna, ampak res lepa.
    Če te še mika poskušat, lahko link do navodil in slikico končane rožice na voščilnici, pogledaš pri meni v tej objavi http://www.created-by-sonja.com/2009/06/moja-prva.html Lahko narediš samo en krog cvetnih lističev, je še manjša :)
    Jupi, torej le imaš svoj logo. Zdaj ga pa le pridno uporabljaj. naj ti prinese veliko prodaj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna čestitka in čestitke za logo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Rožica na čestitki je prekrasna. Logotip oz. štampiljka pa sta mi tudi zelo všeč.

    Lep in ne preveč naporen teden ti želim!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja