19. 6. 11

Pa je končano

Končno je končano, bi lahko rekla. Pa ne zato, ker ne bi pri tem projektu uživala, ampak zato, ker je bil res velik in sem zadnji rok res za las lovila. Slikala sem še v petek zvečer, v soboto ob 10. uri pa so bile naše slike že na poti na Bled.

Pred dobrim mesecem smo v likovnem društvu Me Vi Art in slikarskem ateljeju Unikatna sanjalnica dobili povabilo za opremljanje Vile Bled. Formati slik so bili naprej določeni in žal tako velikih slik večina ni nimela pripravljenih, zato je bilo dela res veliko. Pripravila sem štiri slike, ki pa jih žal ni bilo časa poslikati vendar so nam obljubili, da jih bodo slikali, ko bodo visele v sobah (takrat pa jih bom z veseljem pokazala tudi vam). Zajtrkovalnico bodo krasile naše slike s kolački. Poleg slik v sobah in v zajtrkovalni, smo pripravili tudi dvojno razstavo, ki si jo bomo lahko ogledali tudi mi navadni smrtniki ;-)

Vabilo na začetku objave je moje delo in tudi pri ustvarjanju le tega sem zelo uživala. Zato lepo vabljeni na otvoritev ali pa na ogled razstave, ki bo v Vili Bled na ogled do novembra. Za vse tiste, ki pa ne boste utegnili priti na otvoritev ali pa si razstave ogledati ob kateri drugi priložnosti, bom vsekakor pripravila še kakšno objavo na blogu, ki je bil kar nekaj časa zanemarjen.

Sedaj pa se moram hitro lotiti naročil, ki so se v tem času pridno nabirala.

4 komentarji:

 1. Čudovito. Super da ti je vse uspelo narediti in komaj čakam, da nam kaj pokažeš tudi na blogu.

  OdgovoriIzbriši
 2. Vabilo je zelo preprosto, ampak zelo elegantno. Verjamem, da so takšne tudi tvoje slike. Se že veselim otvoritve.

  OdgovoriIzbriši
 3. čestiiiiitke za tak projekt! bravo. verjamem, da je razstava nekaj zelo zelo posebnega :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Oh, čestitam. To je pa res lep dosežek. ne vem, če bomo kaj na Bledu, zato se posebno priporočam za kakšno fotografijo.

  OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja