23. 6. 11

Knjižni kazaliSpet sem začela s papirnatim ustvarjanje. Kar nekaj časa je minilo od zadnjih papirnih izdelkov in prsti so bili kar malo leseni. Ne glede na vse pa sem z izdelkoma zadovoljna.

Prvi je nastal za M., ki je že pred časom praznovala rojstni dan, vendar smo se šele včeraj dobile. Ker sva se z A. odločili, da ji podariva knjigo (saj veste dopust je pred vrati in dobrih knjig ni nikoli preveč), se mi je zdelo primerno, da ji naredim čestitko v obliki knjižnega kazala.

Da pa kovačeva kobila ne bo bosa, sem tudi sebi izdelal knjižno kazalo, ki je na drugi sliki. Glede na to, da knjižna kazal zbiram in ji kupujem kjer koli sem, je bilo itak že čudno, da si ga nisem že prej izdelala.

Pri sami izdelavi nisem preveč komplicirala in tudi ideja za obliko ni zrasla na mojem zelniku. Na vseh mogočih blogih je cel kup idej za takšna in drugačna knjižna kazala, zato res ne vem kje sem dobila idejo za tako obliko. Zdela se mi je zanimiva in po izdelavi sem ugotovila, da je tudi zelo praktična, saj se tako oblikovano knjižno kazalo zelo lepo zatakne za rob lista in nikamor ne uide.

9 komentarjev:

 1. Oooooo kako lepo knjižno kazalo. ;-) Tud u živo zgleda super.

  OdgovoriIzbriši
 2. H knjigi spada knjižno kazalo in uporabila si zanimivo in kot praviš tudi praktično obliko. Lepo si ju naredila.

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo zanimivi knjižni kazali..:):)

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepo, da misliš kdaj tudi nase:) Lušni sta, obe!

  OdgovoriIzbriši
 5. Super luštni sta obe kazalci. In seveda kazalo paše k podarjeni knjigi☺

  OdgovoriIzbriši
 6. Všeč,všeč, zelo sta mi všeč!!

  OdgovoriIzbriši
 7. Super izdelki, ta kazala pa so sploh luštna in tudi nadvse praktična za uporabo. Tudi sama rada za kakšno manjše darilo uporabim take "vogalnike", kot jim pravi moja hči :).

  OdgovoriIzbriši
 8. Pozdrav, Tanja! Imaš jako lepe ideje, čestitke mi se posebno dopadaju!

  OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja