27. 3. 11

Takih si želim čim manj


Želim si, da mi ne bi bilo velikokrat izdelati "čestitko", ki je namenjena hitremu okrevanju. Želim si, da ne svetu ne bi bilo bolezni, poškodb in drugih neprijetnosti na katere nimamo vpliva.

Čestitka sama po sebi bi bič posebnega in novega. Uporabila sem digitalno štampiljko, ki sem jo kupila na Stitchy Bear Stamps. Tu najdete kup prisrčnih motivov za različne priložnosti. Še vedno sem zaprisežena uporabnica klasičnih štampiljk, vendar, če sem v stiski s časom, je to zelo priročna rešitev. Žal v Sloveniji še vedno ni trgovine kjer bi lahko kupila štampiljke. Ja, nekatere trgovine sedaj držijo tudi štampiljke, vendar je žal izbira za nas bolj sitne stranke, zelo borna.

Motiv sem pobarvala s Copic markerji, papir je iz moje prastare zaloge (prvi vzorčni motiv, ki sem ga kupila), tudi trak je iz stare zaloge. Edina "novost" na tej čestitki je napis. Uporabila sem pavs papir, ki sem ga prilepila tako, da je malo valovit. Zdi se mi prisrčna ideja, vendar ne vem kako bo čestitka prenesla premetavanje na Pošti.

5 komentarjev:

  1. Ja, bilo bi zelo lepo, da ne bi bilo več bolezni. Vsekakor pa si se dobro znašla z digi štampiljko in prav lušno sestavila čestitko.

    OdgovoriIzbriši
  2. A deeeeej, kašn perfekten, perfekten slon!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako fleten slonček.Upam da je odgnal bolezen☺

    OdgovoriIzbriši
  4. Perfektno pobaravno. Napis je super in gumbki za piko na I. Krasna čestitka!

    OdgovoriIzbriši
  5. če pa že mora biti kakšen neprijeten "danbolan", ga takšnale simpatična čestitkica sigurno hitro pocajta :)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja