20. 3. 11

Trikrat novo


Če sem zelo natančna je na tej čestitki star le odtis, vse ostalo je novo. Novi so papirji in razcepki, ki sem jih pred časom dobila od Katharine.

Nov je tudi način izdelave rožic. Že pred časom sem ga opazila na enem od blogov (seveda ne vem več kje) in sem si takrat zadala, da bom take rožice tudi sama naredila. Pa ni prišlo do tega. Sedaj pa je Katharina na Whiff of Joy razpisala poziv za nove oblikovalce in nas pozvala naj uporabimo te rožice. Zelo lepo je prikazala izdelavo teh rožic v videu. Sama sem rožice še malo dodelala. Nacufala (distress) sem robove in jih rahlo osenčila.

Prvič sem uporabila tudi izrezovanje delov motiva. Hlače in trak v laseh so namreč izrezani iz vzorčnega papirja. Tudi ta tehnika ni zrasla na mojem zelniku in je že stara. Mi je pa zelo všeč tako, da jo bom sigurno še kdaj uporabila. Vzorčni papir sem pa primernih mestih le nekoliko osenčila s Copic markerji.

Sicer pa sem ustvarjalno kar aktivna, le preveč lena za objave. Se bom pa potrudila in bolj redno objavljala, saj imam na zalogi kar nekaj novosti. Tudi slikarskih.

11 komentarjev:

  1. Všeč mi je barvna kombinacija, tako lepo umirjena! Vse si tako lepo skombinirala in te rožice so super! Fino je, ker jih lahko narediš sam in so tako vedno pri roki!

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa čestitka in tudi rožice so ti super uspele!

    OdgovoriIzbriši
  3. A brilliant card Tanja! Love how you used the paper and put together the layout.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo si jo naredila in ti koščki papirja v štampiljki so tudi meni zelo všeč!
    In rožice, čudovite so :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. odlična kombinacija vsega - barv, tehnik, pa postavitev je lepa... zelo simpatično.

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlično opravljeno delo tako z rožicami kot z vsemi dodatki. Tudi meni je všeč barvna kombinacija.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasna čestitka! Zelo zelo mi je všeč!

    OdgovoriIzbriši
  8. Such a pretty card Tanja. Love the design and the papers also. Thanks for joining in with our 100th challenge at Whiff of Joy. Hugs Michele x

    OdgovoriIzbriši
  9. Such a lovely card!
    An adorable image and beautiful colors.
    Thanks for joining us this week at WOJ- Challenges.
    Anne

    OdgovoriIzbriši
  10. Such a beautiful card!! I just love your colors and the coloring with the rolled flowers. Thanks for joining Whiff Of Joy challenges this week.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja