23. 3. 11

Pomlad

Pomlad imam rada, seveda. Kdo pa jo nima? Narava se prebuja, vse brsti, barve so čudovito žive. Je pa žal pri meni tudi druga stran pomladi in sicer ne tako zelo lepa. Pomladi me namreč resnični hudo mučijo migrene (tudi danes). Zunaj lep sonček, zelo svetel dan - nič kaj fino za mojo glavo. Najraje bi se zavlekla v hladno in temno spalnico. Pa se ne bom! Se ne dam. Furam dalje. Ponavadi mi je potem zvečer žal in si rečem nikoli več, ampak dan pa je lep za mano. Najbrž bom tudi danes zvečer preklinjala svojo odločitev, ampak slikanja ne bom izpustila. Sem ga že prejšnji teden in sedaj punce že malo pogrešam. Pa da ne bom samo jamrala, se bom še malo hvalila.

To, da sem pri Katharini prejela darilo, sem itak že povedala, nisem pa še pokazala čestitko, ki je nastala prva in v celoti iz tega darila. Katharina je bila tako prijazna, da je štampiljko, ki jo je prvotno podarjala, zamenjala za novo, ker sem tisto že imela. Podarila mi je ta dva čudovita ptička. Ker v moji zbirki Copic markerjev takrat še ni bilo primernih barv, sem se po dolgem času odločila, da bom motiv pobarvala s suhimi akvarelnimi barvicami. Priznam, da sem kar uživala in da bom to sedaj večkrat ponovila.

K čestitki sem pripravila tudi kuverto. Za to pa je kriva Vladka, ki je svojem blogu Ustvarjalna skrinja nasvetov pripravila navodila kako izdelati kuverto. Malo sem se lovila, ker je moj izdelovalec utorov malo drugačen od njenega, vendar sem kmalu zadevo rešila in sedaj bom s pridom izdelovala tudi kuverte.

Takole zgleda moj prilagojen oz popravljen izdelovalec utorov. Enostavno sem si s svinčnikom označila kje potegnem črti A in kje črti B.

7 komentarjev:

  1. Čudovita voščilnica in prav lepo je videt, da je tudi kuvertica usklajena z njo.
    Uživaj v dobri družbi. In naj migrene čimprej minejo.

    OdgovoriIzbriši
  2. o papirju nimam pojma... v to, da je čestitka čudovita, pa sem prepričana :) s tistim oranžnim trakcem in krasnim motivčkom... res lepo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lep modro-oranžen kontras, ptička pa sta tudi ljubka in prav pašejo jima tele barve.
    Upam in želim ti, da migrena čimprej mine!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, dobro da si to napisala in me s tem spomnila, da sem imela v post namem dodati še tvoje izkušnje. To grem zdaj takoj narediti. Super si se spomnila, da si si tako označila utore. Čestitka in kuverta pa sta zelo lepi in ta ptička sta tako sladka. Pa super si obdelala še kuverto od znotraj. Hvala, da si me navedla :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna čestitka in kuverta! Zdaj imaš vse v kompletu. :-)

    Upam, da je migrena danes že šla in da si kot nova. Pa da se čimprej dobiva na kavi. Te pogrešam!

    OdgovoriIzbriši
  6. Motiv na štampiljki je prekrasen, super kombinacija vsega! In za konec še kuverta, prekrasno!

    OdgovoriIzbriši
  7. no evo .. in sem bosa, pojma nima kaj si hotla tle povedat .. ker s papirjem ne delam .. so mi pa všeč tvoj mojstrovine ...))))

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja