19. 1. 11

Čakajoča


Taka se mi zdi ta pupa. Kot, da nekaj čaka. Kaj? Pojma nimam. Mogoče čas, ko bo nekomu polepšala dan z voščilom, ki ga skriva v sebi.

Pa sej vsi skoz nekaj čakamo, ane? Če ne priznamo na glas, se mi zdi, da pa vsaj po tihem, globoko v sebi čakamo. No, vsaj jaz. Vedno znova je v mojem življenju nekaj kar čakam, česar se veselim, kar pričakujem. Po navadi so to vesele stvari, dogodki, včasih pa tudi ne tako zelo veseli.
Trenutno čakam rojstni dan. Tega se vedno veselim. Polne hiše ljudi in iskrenih čestitk. Kaj pa vi čakate?

5 komentarjev:

  1. Luštna čestitka v nežnih, sladolednih tonih. Verjamem, da bo nekomu polepšala dan, ko pride na vrsto.
    Hmm.. čakam.. ja, trenutno čakam, da končno pridem do nekaj časa zase. Ko bom lahko v miru ustvarjala, kaj pospravila.. Saj bo :) Kmalu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čakanje, pričakovanje ... meni je to ponavadi vedno nekaj lepega. Se mi zdi, da smo v teh časih vsi preveč neučakani, jamramo, če moramo kje čakati dalj časa ... Se ne znamo več umiriti, sprejeti tudi dolgo vrsto na pošti, v kolini ...
    Ja, čestitka je lepa. Tako kot je Sonja napisala - sladoledna :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, res čaka, tale lepa pupika! Spet si jo tako lepo pobarvala!
    Jaz pa včasih mislim, da me vse to čakanje ovira, da bi zaživela v danem trenutku! Pričakovanje nečesa lepega je vedno fajn, včasih lepše od prihoda, ampak včasih bi morala znati živeti tukaj in zdaj, pa se mi zdi, da vse prevečkrat ne znam!

    OdgovoriIzbriši
  4. pričakovanja so čudovita stvar, res pa ne smemo zato zamujati trenutkov, ki so tu... pravo vijuganje med obojim je pa kar umetnost. včasih neulovljiva :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Dočakala prejemnika. Ta mesec gre Iž. :)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja