23. 1. 11

Niso mi vse barve blizu

In roza je sigurno ena izmed barv, ki mi niso blizu. Vseeno pa se kdaj lotim tudi ustvarjanja v barvah, ki mi niso blizu. Ne morem reči, da mi roza ni všeč, le nisem roza tip.

Tokrat sem naredila to čestitko za prav posebno malo deklico, ki je pred kratkim prikukala na svet. Angel Tilda je bil kot nalašč za to priliko. Že dolgo sem si želela štampiljko, ki bi jo lahko uporabila v različne namene (rojstvo, krst, obhajilo, kar tako...) in ko sem videla to Tildo, sem vedela, da je to motiv, ki sem ga iskala. Tokrat sem ga prvič uporabila in mislim, da ga bom še velikokrat.

Tokrat z barvanjem nisem preveč zadovoljna oziroma sem delno zadovoljna. Zdi se mi, da mi je barvanje las zelo lepo uspelo, barvanje obleke pa se mi je čisto ponesrečilo. Od daleč sicer zgleda v redu, ampak od blizu pa ni tako kot bi moralo biti. Sicer pa je novost na čestitki tudi čipkast papirnat krogec in po dolgem časi sem uporabila "orodje" za obdelovanje robov, tako, da zgleda bolj "zgulnjeno".

4 komentarji:

  1. Tale motiv Tilde je res primeren za različne priložnosti.
    Hm, meni je Tilda krasno pobarvana. Tudi voščilnica je zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa je, čeprav nisi "roza tip"! Mi je pa všeč, da je ta voščilnica za čestitke ob rojstvu drugačna od "klasičnih" čestitk za te priložnosti! Čudovito primerna in drugačna.

    OdgovoriIzbriši
  3. :) ponavadi v tisti barvi, ki nam ne leži, nastanejo najlepše čestitke, pa čeprav si tega ne priznamo :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Sweet card!
    Thanks for entering the DT call at the Secret Crafter Saturday Challenge - good luck!
    Helen x

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja