3. 1. 11

2011

Ne, ne nisem še poniknila. Le malo sem se polenila. Prazniki so bili kratki, ampak naporni in nikoli si ne bi mislila da bom kdaj priznala, da nujno rabim staro dobro rutino in red.

Malo (res malo) sem tudi ustvajala. Nekaj čestitk po naročilo in kar nekaj peltenih nogavic sem uspela narediti.


To čestitko sem naredila že pred časom, vendar jo zaradi lenobe nisem pokazala. C.C. Design digi motiv, pobarvam s Copic markerji. Vrtnica je poudarjena s 3D efektom. Rožice spodnjem levem kostu so v osnovi bele. Po robovih sem jih pobavala s Copic markerji. Ker so markerji na alkoholni osnovi, sem barvo lepo razlila s pomočjo alhohola, ki sem ga nanasla s čopičem. Sedaj ni več dileme, da nimam rožic v pravi barvi.

Prvič letos sem si zadala tudi novoletne zaobljube - precej osebne, vendar iskerne. Upam, da bo vaše leto spisano po vaši domišljiji. Predvsem pa uživajte!

7 komentarjev:

  1. O, kako sočna voščilnica :) Rožice sei res fajn priredila.

    Glede minulih praznikov se mi zdi, da smo vse na istem. Meni je december ušel, kot da ga ne bi bilo. Nobenega posebnega prazničnega občutka, prvič se mi je to zgodilo in srčno upam, da tudi zadnjič.

    V novem letu ti želim veliko ustvarjalnih užitkov, s katerimi polepšaš dan sebi in nam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke so super in ja, prazniki so vedno prekratki in premalo je časa za vse ustvarjalne želje.... Naj ti ga novo leto nakloni dovolj!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita čestitka! Glede časa oz bolje rečeno pomankanje le-tega te pa popolnoma razumem. Ni bil samo veseli december ampak tudi extra hiter, tako da upajmo da bo leto 2011 malo bolj po polžje šlo mimo. :)

    Lepo se imej,
    •*´¨`*••♥ Manuela ♥••*´¨`*•

    OdgovoriIzbriši
  4. Res sem te že pogrešala! Lepe čestitke si ustvarila in upam, da se letos srečava!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi jaz sem nekako že hrepenela po redu, ustaljenih tirnicah....Vse lepo tebi in naj se ti tvoji takšni ali drugačni plani vedno zdijo dosegljivi in uresničljivi. Če si si nekaj zaželela, potem to že ni nemogoče.

    OdgovoriIzbriši
  6. čudovito pobarvana in skombinirana...

    naj se ti želje izpolnijo. in naj se doda, kar sam, še kak čisto poseben trenutek :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepa čestitka!

    Želim ti srčno, iskrivo, igrivo in nagajivo leto :)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja