23. 2. 10

Še en izziv

Tudi ta čestitka je nastala na podlagi predlogi iz izziva Just Magnolia.

Všeč so mi predloge, ki so preproste. Pri čestitkah, ki naj bi vključevale tudi napise, imam vedno težave kaj napisati. Vedno se mi zdi, da v angleščini vsi ti napisi tako lepo zvenijo ali pa so vsebinsko posrečeni.

Kaj pa vi napišete v takih primerih? Ste bolj izvirne od "Čestitke", "Zate"...

9 komentarjev:

  1. Lepa čestitka.
    Ne, napisi na voščilnici mi niso vedno všeč. In se strinjam s tabo, da nekateri napisi v slovenščini čudno zvenijo. Ker pa se angleškim skušam izogibat, jih marsikdaj nimam.
    Pri izzivih se jim kar umikam. Včasih dam kako št. rojstnega dne. Včasih pa kar rožico ali gumbek.

    OdgovoriIzbriši
  2. prav luštna čestitka.
    meni so napisi na čestitkah všeč, čeprav je veliko odvisno tudi od namena, osebe in tega kaj je napisano.
    zadnjič sem na pošti videla eno čestitko, ki se mi je zdela prav prisrčna. na sredini je sedel medvedek z rožicami, nad njim pa je bil napis vse rožice so le zate. ta napis se mi je res vtisnil v spomin.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lovely card! Fab use of the sketch, great image too. Thanks for joining us at Just Magnolia. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Luštna čestitka!Kar se pa napisov tiče, kakor kdaj.Včasih pašejo gor včasi ne.Včasih se , da kaj lepo povedat v slovenščini in tudi lepo zveni, včasih pa je bolje napis narediti v angleščini. Samo je fino, da prejemnik razume:):):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Luštno čestitko si naredila.
    Kar se pa napisov tiče... Mani so sicer všeč, le redkokdaj jih uporabim. V angleščini krasno zvenijo, poslovenjeni pa ne vedno, vendar mi ni všeč, da bi za naše razmere uporabljala angleščino.

    OdgovoriIzbriši
  6. This is so lovely chick. I love the image and colours you used and it's a great take on the sketch. Thank you for joining us over at Just Magnolia this week. Hugs, Dawny xxx

    OdgovoriIzbriši
  7. Lušna čestitka, tako nežna!
    Kar se tiče napisov, pa se popolnoma strinjam s tabo, v angleščini vse lepše zveni, v slovenščini, pa je težko najt kaj pametnega razen vse najboljše.

    OdgovoriIzbriši
  8. Such a sweet card and I just really love this image and colours you have used. Great use of the sketch! Thanks for playing along with us on JM this week, hope to see you again next week
    -x-

    OdgovoriIzbriši
  9. Gorgeous Tanja, love the buttons. Kim

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja