24. 2. 10

Dobro jutro


Kar predstavljam si kako bi danes zjutrjaj z veseljem ponovno zlezla nazaj v posteljo z vročim čajem in dobro knjigo. Žal so to le fantazije in ne bodo realnost vsaj do sobote.

Čestitka je nastala brez posebnega plana. Ponavadi imam postavitev vsaj v glavi, če ne že na papirju. Imam en majhen blokec (no imam jih več, ker sem "malo" obsedena z njimi), ki ga imam vedno v torbici in ko imam idejo jo hitro narišem. V tem blokcu je tudi kar nekaj idej, ki jih poberem iz izzivov in jih hranim za "hude čase". Ko je bil papir izbran in motiv pobarvan, sem prebrskala ta moj blokec in mi ni bilo nič všeč. Tako sem kar na hitro naredila postavitev brez predhodnega premisleka. Trakca v močno roza barvni nisem imela in sem se spomnila, da sem prav zaradi takih primerov pred časom kupila bel svilen trakec, ki ga sedaj po potrebi barvam s Copic Markerji. Tudi tega sem. Se mi zdi, da kar dobro zgleda. Le mašnica me malo moti, ker ni lepa. Bi potrebovala tisti "Easy Bow" pripomoček. Sem pred časom na Otočku zasledila, da si ga je ena naredila in celo napisala mere, pa ga žal ne najdem. A slučajno katera imam mere? Ali pa objavo najde na Otočku?

Ste opazile kako lepo se sveti rožica v glavi?

4 komentarji:

  1. Tanja, ampak se bojim, da če bi bila s vročimčajem v postelji bi imela družbo...vročino ..kar pa ne bi bilo tako fajn :).Dobro si se znašla s trakom, moram poskusiti kako gre barvati trakove. Pripomoček za vezanje mašen, sem pa jaz naredila kar po svoje, oz. si glede na velikost manšjne kar sproti nardim novega :), tako, da imam za vsako velčikost svoj kartonček:).

    OdgovoriIzbriši
  2. Tanja tule imaš mere..... ...za pripomoček . Jaz ga nimam (še) in nikoli nisem tega poizkušala. Imaš tudi možnost na kuhinjski vilici.
    Tule pa je fotka. če delaš brez pentelj ...tako ime. moški vozel . Zato se vsa naša napačna zavezovanja imenujejo "babji vozel".

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa čestitka, res taka jutranja :-))

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja