22. 2. 10

Priznam

... da mi je ta čestitka všeč. Ponavadi imam pri vsaki kaj za komentirati. Tokrat pa ne. Prav čuden občutek ;-)

Čestitko sem naredila po predlogi Friday Sketchers. Ponavadi so mi te predloge všeč, ko pa se lotim izdelave, se skoraj vedno "zaplezam" in se prav mučim, da jo naredim do konca. Tokrat pa ni bilo tako. Že sam motiv mi je bil full všeč in sem si takrat, ko sem odtisek dobila, zaobljubila, da bo ta čestitka nekaj posebnega. In kot bi me motiv vodil, je nastala ta umirjena vendar meni čudovita čestitka. Pobarvana je s suhimi barvicami. Ko sem barvala ta motiv sem se ponovno spomnila, kako prijetno in sproščujoče je barvati s suhimi barvicami. Sicer res za barvanje porabim nekoliko več časa kot, če barvam s Copic Markerji, ampak je rezultat čudovit, bolj mehek in žameten. Na čestitki je napis "danes je poseben dan", ker je v četrtek zame res poseben dan, že vem katera bo dobila to čestitko. Še dobro, da vem, da ne uporablaj interneta. Tisti, ki pa ga in jo poznate pa ne izčvekajte. Ja, to mislim tebe A. ;-)

14 komentarjev:

  1. Res je čudovita. Zelena deluje tako nežno, pomirjujoče in sveže. Nič čudnega ni, da si nanjo ponosna. Čestitam, tudi pohvaliti se moramo same kdaj...

    OdgovoriIzbriši
  2. Veš Maja, jaz se full težko pohvalim. Se počutim nekako krivo. Sem napisala to objavo, potem pa še enkrat prebrala in jo skoraj zbrisala, ker se mi je zdelo, da tega pa res ne morem napisati.

    OdgovoriIzbriši
  3. Me prav nič ne čudi, da nimaš "slabega" komentarja na tole čestitko. Super je! Lepa, ravno prav okrašena...Prejemnica bo zagotovo vesela.

    OdgovoriIzbriši
  4. Priznam, da je tudi meni všeč.Čudila bi se kaj bi spet našla na njej, ti, ki si tako samokritična včasih.Po nepotrebnem!.
    Super čestitka je nastala

    OdgovoriIzbriši
  5. upravičeno ti je všeč... ja, je pa hecen občutek priznati, da vemo, da smo ustvarile fajn. ne gre in ne gre z jezika.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitka je čudovita in ti kar komentiraj, saj so tvoji komentarji čisto vredu. Tudi tebi želim lep četrtek :-)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepotička. Všeč mi je postavitev.
    Te misli o barvanju pa so tudi mene včeraj prevevale, ko sem barvala.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ej, bejba, ratala ti je zares čudovita čestitka. Jaz sem zelo ponosna nate in mislim, da je skrajni čas, da sebi in vsem nam na glas poveš, da si ustvarjalka in pol in da so tvoji izdelki nekaj posebnega in čudoviti. Tako glede na komentarje mislimo vse me, pa je prav, da na glas začneš razmišljati o tem tudi ti.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tudi meni je všeč. Kljub temu, da je zelena. Pa še en izziv z zeleno sem videla te dni :)

    OdgovoriIzbriši
  10. nica. glavno, da je tudi tebi všeč=)

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasna čestitka v zelenem, tako nežno deluje. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Božanska mi je! Res super barva! Lahko si ponosna nanjo!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja