12. 2. 10

Kriza

Ustvarjalna kriza.

Ne gre in ne gre. Prav res imam prazno glavo, nič idej in priznam tudi volje ne. Pa sej bo bolje, ane? Vse kar se lotim je kvačkanje. Pa še to sem se zadnjič uštela, ko sem mislila, da imam samo še 11 kvadratkov za narediti in sem ugotovila, da jih moram še 51. Šmrk! Pa tako bi se zavila v toplo odejo in saj en teden ne bi prišla na plano.

Kljub ustvarjalni krizi, sem v ponedeljek naredila darilo za zelo, zelo prijetno sodelavko in fejst punco. Ideja je bila v moji glavi že dalj časa, samo volje za izvedbo ne. Prstan iz "poldragih" kamnov in čestitka. Sej na koncu je vse skupaj kar lepo izgledalo. Fotografije pa ne bom komentirala. Pač ni bil dan.

8 komentarjev:

  1. Darilce je zelo lepo.
    Glede ustvarjalne krize, to pa popade vsakega. Meni trenutno ne leži papirčkanje in se težko spravim delat čestitke.

    OdgovoriIzbriši
  2. O kakšni krizi govoriš, če si pa naredila tako lepo darilo?

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo je izpadlo. Kljub krizi :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasno izgleda, prejemnica bo vesela tvojega darila :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Že pride tako, najbrž s svojim namenom... najbrž se kje v kotičkih tvojih možganov pripravlja na rojstvo kakšna mega ideja, ki bo potrebovala vso tvojo kreativnost... Sicer pa se nič ne sekiraj - če lahko v krizi ustvariš dve tako lepi darili, potem se sploh ni za bat'.

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je tudi super. Pa čestitka tudi! Lepo!!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. lepo, oboje...
    glede krize pa - očitno je tak čas. morda sneg že predolgo leži. ali pa sije luna pod takšnim kotom. a oboje bo morda že jutri dosegla in presegla nova ustvarjalna "fronta":)

    OdgovoriIzbriši
  8. Tanja, se mi zdi, da je to kar vsem dobro znano...sem se pa ravno pred nekaj dnevi spomnila na tvoje kvadratke in sem še pomislila...le koliko jih je že naredila ;)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja