2. 1. 10

Sonček od sončka

Danes me daje depra. Ja, se mi zgodi tudi to. Cel kup idej imam kaj bi rada in kaj bi morala narediti, vendar nimam volje.

V takih trenutkih grem ponavadi na internet in prebrskam meni ljube bloge. Potem mi je ponavadi bolje.

Tudi danes je tako. Vendo znova me potolaži Maja iz Polipap Crafterja in tudi danes je tako. Podarila mi je namreč nagrado, ki jo jaz z veseljem podarjam naprej.


Čisto naključno sem izbrala 12 blogov. Naključno zato, ker se ne bi mogla odločiti kateri so mi najbolj dragi, saj je vsak po svoje nekaj posebnega in mi vsak na nek način daje.

Meti
Andreja
Anja
Mojca
Nataša
Sonja
Helena
Moi
Barbi
Maja
Andreja
Polona

Punce, hvala ker ste!

8 komentarjev:

  1. Za vsako nevihto posije sonce. Tudi tvoji slab trenutki bodo izginili, tako kot so prišli. Soček v tebi jih bo pobarval v vseh barvah idej, ki bodo zaživele v tvojih rokah!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za kompliment! Meni je največja nagrada to, da koga razvedri ali potolaži moj blog! Tudi mene lovi depra in internet s svojo druščino me močno vleče ven!!
    Danes je sonček! Pogled na rahlo zasnežene Kamniške me je kar vrgel iz postelje! Mislim, da si dan zasluži, da gremo ven in se malo nadihamo; se mi zdi, da bodo potem ideje zaživele!
    Drži se, v mislih sva skupaj!

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Tanja Hvala.....Tudi meni bi prav prišlo sončece,rožice sem se razveselila.....

    OdgovoriIzbriši
  4. Tanja hvala za sončno nagrado :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. O, najlepša hvala. Si mi polepšala nedeljo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tanja, najlepša hvala. Sem zelo vesela, da spremljaš moj blog. To mi daje še dodatno voljo za nove objave. Hvala tudi za lepo darilo, ki si nam ga podarila.

    Še najbolj pa sem vesela, da si danes boljše volje. Vem, sonček pri tem zelo zelo pomaga. Jutri pa spet novim zmagam naproti.

    LP Andreja

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja