17. 1. 10

Sedem je pravljično število

Vendar resnice o meni niso pravljične. Pa vseeno. Maja me je podregnila in dan sem preživela v premišljevanju (malo pretiravam). Mislim, da bo to objava za katero bom porabila največ časa. Ker sem tako zelo povprečna.

Pa začnimo:
1. Sem zmrznjen človek. Dobesedno. Ogrejem se, ko je zunaj plus 35 in vsi stokajo, jaz pa oživim. Vedno imam mrzle noge in nos.

2. Nikoli mi ni dolgčas. Vedno imam kaj za početi in si ne predstavljam kako je, če ti je dolgčas.

3. Obožujem šport. Šport na zraku. Vsak šport, ki se odvija zunaj. Ne glede na vreme. Resno. Danes sem tekla na smučeh, ko je močno snežilo. Popoldan, ko je sijalo sonce, mi ni bilo prav nič žal, da sem tekla v "slabem" vremenu. Bila je čista perfekcija - tišina, belina, prijetna utrujenost in še cel dan je pred mano.

4. Rada spim. Zelo rada. Spim lahko kjer koli. Nič me ne moti - ne hrup, ne svetloba, skratka nič.

5. Prijatelji so moja družina. Prave družine nimam več, kar pa jo je še ostalo, ni družina, kot bi si jo človek želel. Zato pa imam zlate prijatelje, ki so me sprejeli v svoje družine.

6. Mami sem zgubila pred 20-timi leti, vendar se še vedno pogovarjam z njo in čutim, da me povsod spremlja.

7. Obsedena sem z IT. Te igračke me spremljajo povsod in vedno mi katera še manjka. K sreči sem tudi študij in po končam študiju službo povezala s tem, tako da lahko rečem, da rada hodim v službo.

Sedaj, ko sem napisala teh sedem resnic, bi lahko še kakšno dodala. Pa se bom držala pravila. Mogoče pa še kdaj pridem vrsta name in bom takrat lahko zapisala nove.

Evo sedaj pa še sedem punc, ki naj malo razmislijo o sebi ;-)
Andreja
druga Andreja
Meti
McCrafty
Maja
Jana
Anja

4 komentarji:

  1. Zanimivo, kako je fino brati tele resnice. In še najbolj zanimivo je, da se najdem v vsaj polovici tudi tvojih resnic.
    Povprečnosti pa pri tebi ni zaznati! Tu si brcnila daleč mimo (čeprav se tudi nogomet odvija predvsem zunaj:)) Čeprav te osebno ne poznam, ti lahko povem, da vse za kar jaz vem, da počneš, počneš zelo posebno in daleč nad povprečjem. Tako, da se kar sprijazni...

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo skromna si, to vem že dolgoooo časa. Lahko bi rekla, da celo preveč skromna, vsaj kar se tiče same sebe. Tudi preveč kritična si do same sebe.

    Poznam te že zelo dolgo časa in razen tistih nekaj trenutkov, ko si pač slabe volje (kot vsi normalni ljudje), si sicer zelo prijetna oseba, s katero se je super družit. In ja, tako kot je rekla že moja predhodnica (Maja), ne nisi povprečna, saj veš vsak človek je zelo poseben in ti si še posebej posebna in super punca. Ostani takšna kot si, ker samo takšna si najboljša!

    Hmmmm, zdaj pa hitim razmišljat in poiskat svojih 7 resnic. ;) Si mi dala precej težko nalogo. :p

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo je bilo še kaj izvedeti o tebi. Tek med snežinkami se sliši odlično! Da se daleč d povprečja pa čito verjamem tvojima komentatorkoma. Sedaj grem pa še sama razmišljat ;)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja