20. 1. 10

Pošta



Danes sem uspela malo preleteti bloge in sem ugotovila, da je za nami obdobje obdarovanja iz različnih razlogov. Darila so letela sem in tja in tudi jaz sem bila ena izmed srečnic.

Martina (Moi) mi je poslala darilček, ki sem ga prejela na njenem blogu. Pa poglejte v kakšnem stanju je bila pošiljka, ko sem odprla nabiralnik. Nikakor namreč ne morem dopovedati ne poštarju, ne pošti, da se tako ne dela, da z veseljem pridem po pošiljko na pošto, če ne gre v nabiralnik. Prejšnji teden, mi je uspel poštar dati v nabiralnik pošiljko, ki je bila tako velika, da jo nisem mogla dobiti iz nabiralnika. Sem šla na pošto, da bi mi nekdo odprl nabiralnik z univerzalnim ključem, ki odpre 4 nabiralnike, pa ima ta ključ samo poštar, ki pa je bil že doma. Sosed redno dobila mojo pošto, ker poštar odpre nabiralnik z univerzalnim ključem potem pa ne preveri kateri predalček je moj. Da ne govori, da vedno znova dobivam pošto od sosede Tanje in da je sreča popolna se je v blok preselila še ena gospa, ki se piše enako kot jaz.

Žal nimamo možnosti, da bi pošiljko pošiljali kako drugače in za normalno ceno. Ali dovoljuje normalna cena Pošti Slovenije, da tako dela z našo pošto. Jutri jim ne uide moja pritožba.

Pa da ne bom samo stokala - k sreči je Moi paketek zelo dobro zapakirala. Vsebina k sreči ni bila poškodovana in sem samo stokala nad čudovito vsebino. Moi še enkrat hvala za darilce!

2 komentarja:

  1. grozno..meni je pa zadnjič poštar rekel, da ni prinesel paketa, ker se mu je zdel malo velik, pa mi je samo listek pustil, naj ga grem sama iskat na pošto..pa paket sploh ni bil velik..

    OdgovoriIzbriši
  2. Ej, res groza, kaj so naredili s paketkom. Na srečo je bila zunanja kuverta samo za naslov, noter pa podložena kuverta. No, hvalabogu so stvari OK. Lepo ustvarjanje ti želim.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja