24. 11. 09

Vroča čokolada

Vroča čokolada v tem trenutku sicer še ne paše, vendar bo kmalu pritisnil mraz in bodo v Ljubljani postavili štantke in postregli tudi z vročo čokolado. Do takrat pa so to kot nalašč motivi za čestitke. Mislim, da je postavitev po vzoru enega izmed izzivov pred časom, sicer pa najbrž ni zelo pomembno.

Motiv je pobarvan s Copic markerji in izrezan s hroščkom. Se pa vidi, da še vedno ne znan zadeve embosirati. nikoli ne vem kakšen sendvič moram narediti. Tudi logika mi tukaj odpove - tudi sicer nisem prav logičen tip. Kako pravilno embosiram? Kakšen nasvet, namig, ...?

3 komentarji:

  1. Lepa.. mogoče bi bil pa čas za belo kavo, če že ne za čokolado :)
    Luštna postavitev je.
    Moj sendvič za rezanje je A + spraskan B + papir z motivom na gor + nesti z rezilom na dol + C.
    Moj embosing sendvič je A + B + nesti z rezilom na gor in še vedno vstavljenim papirjem - motiv na dol + adigraf (ali pa original spellbinders embosing mat) + B
    Gre malo težje, ampak saj se adigraf malo razvleče, pa je.

    OdgovoriIzbriši
  2. Moji sendviči so kot Sonjini, le da odkar imam Spellbiendersovo "gumo", dela le z njo + 2 kartona (podložni karton od barvastega papirja iz Ikee.)

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštna čestitka. Tudi mene je učila delat sendviče Sonja:):)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja