Motiv je pobarvan s Copic markerji in izrezan s hroščkom. Se pa vidi, da še vedno ne znan zadeve embosirati. nikoli ne vem kakšen sendvič moram narediti. Tudi logika mi tukaj odpove - tudi sicer nisem prav logičen tip. Kako pravilno embosiram? Kakšen nasvet, namig, ...?
24. 11. 09
Vroča čokolada
Motiv je pobarvan s Copic markerji in izrezan s hroščkom. Se pa vidi, da še vedno ne znan zadeve embosirati. nikoli ne vem kakšen sendvič moram narediti. Tudi logika mi tukaj odpove - tudi sicer nisem prav logičen tip. Kako pravilno embosiram? Kakšen nasvet, namig, ...?
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Lepa.. mogoče bi bil pa čas za belo kavo, če že ne za čokolado :)
OdgovoriIzbrišiLuštna postavitev je.
Moj sendvič za rezanje je A + spraskan B + papir z motivom na gor + nesti z rezilom na dol + C.
Moj embosing sendvič je A + B + nesti z rezilom na gor in še vedno vstavljenim papirjem - motiv na dol + adigraf (ali pa original spellbinders embosing mat) + B
Gre malo težje, ampak saj se adigraf malo razvleče, pa je.
Moji sendviči so kot Sonjini, le da odkar imam Spellbiendersovo "gumo", dela le z njo + 2 kartona (podložni karton od barvastega papirja iz Ikee.)
OdgovoriIzbrišiLuštna čestitka. Tudi mene je učila delat sendviče Sonja:):)
OdgovoriIzbriši