8. 9. 09

Prva poročna


Pred časom sem že omeni,d a se bo sodelavka poročila. Sedaj je ta veseli dogodek (tudi dekliščina ;-) za nami in smo ji sodelavci pripravili malo pozornost. Poleg ni smela manjkati čestitka. Seveda moja.

Precej preprosta. Ne bom razlagala zakaj tako preprosta. Dolga zgodba in postanem slabe volje če samo pomislim zakaj je na koncu nastala ta preprosta čestitka in ne čestitka iz prvega plana.

Moram pa priznati, da je meni osebno pa tudi nevesti (no, sedaj je že gospa) všeč. Motiv je ponudila Mojca iz Luštno in lepo. Pobarvano s Copics markerji (po mojem mnenju precej boljši od Tria markerjev - moje osebno mnenje - in jih je sedaj moč kupiti tudi v Sloveniji - tudi malce cenejši so od TM), dodano je malo Star Dusta in 3D laka, prozorne perlice in mašnica iz recikliranega traka.

6 komentarjev:

  1. Lepa čestitka, saj ni važno , če je preprosta je pa narejena z veliko ukusa in ljubezni. Hvala bogu, da so okusi različni, je potem tudi več različnih izdelkov na voljo za občudovanje.Jaz sama delam bolj kiči stvari, ampak, če je kakšna čestitka narejena preprosto in se mi zdi, da ni "pusta" mi je zelo všeč. Taka je tale tvoja- vsega dovolj in na pravih mestih.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale poročna čestitka je meni zelo všeč - ne zdi se mi pusta, ampak elegantna! ;-)) Predlogo tortice pa si bom tudi sama shranila,hvala za link.

    lp,
    Suzi

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa čestitka!

    P.S. Se vidi, da ne hodim več kot toliko potrgovinah... Copici v Sloveniji? Kje? Po koliko? Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepa torta:) še lepša čestitka. Me veseli, da ti je motivček prav prišel. Glede Copic markerjev se strinjam s tabo. Sedaj, ko jih že kar nekaj časa uporabljam, sem prišla tudi sama do ugotovitve, da so boljši od Tria markerjev. CM se lepše mešajo med seboj, končni rezultat je boljši...in še zadnja ugotovitev je bila ta, da se mi je v rdeče pobarvan srček s TM pod Glossy accents-om spremenil v oranžno. Počasi se učimo. Lp!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala za informacijo. Ampak cena pa je zasoljena... Se vračam k svojemu osnovnemu nakupovalnemu scenariju...

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja