1. 9. 09

Les Petit Dolls


Letos poleti sem se udeležila on-line tečaja "Les Petit Dolls", ki ga izvaja Suzi Blu in za katerega me je navdušila Natasha.

To je prvi on-line tečaj, ki sem se ga udeležila in sem sigurna, da en zadnji. Mislim, da sem od tečaja zelo veliko odnesla in sem pri delu resnično uživala. Žal pa sem ugotovila, da me preveč stvari zanima in se zato zgodi, da mi ne uspe narediti veliko izdelkov. Najbrž to ni najbolje, ker se ne morem poglobiti v izdelavo in bi bile zadeve lepše, če bi se. Definitivno se bom izdelave take slike še lotila.

8 komentarjev:

  1. Meni je slikica super. Mogoče mi le malo več las manjka.. ampak si ne predstavljam, kakšna frizura bi pasala. Sicer pa super barvna kombinacija :)
    Tudi mene je mikalo, pa sem ugotovila, da me pravzaprav preveč reči mika in imam krepko premalo časa.. Mogoče pa kdaj kasneje.
    Upam, da boš še poskušala, ker tole prav fino gleda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni so te pupe tako všeč!

    Ker ti gre tole risanje več kot odlično od rok, bi bilo res škoda, če ne bi nastala še kakšna.

    OdgovoriIzbriši
  3. u ku fajn ... ko bom velka, bom tudi jaz Blu :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni so všeč, mhmhm mogoče bi se pridružila mnenju Sonje o laseh :-) Mogoče kakšen visoki paž? :-)Super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tanja, tvoje slike vedno pogledam z največjim veseljem. Drugače imam pa tudi jaz podoben problem. Lotevam se vsega, namesto da bi izbrala manj, pa te izpopolnila. Ampak ko je tako zabavno tehnike manjevati, jih kombinirati. Bodi lepo in se že veselim še kakšne nove slike.

    OdgovoriIzbriši
  6. Luškano :) Jaz se za SuziBlu tečaj nikakor ne morem odločit, takile pupi bi pa čopke naredila :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno! A ne, da je fajna delavnica!? :) Jaz se ne morem ustaviti kar se tiče učenja novih zadev. :) Škoda, da nisem bila tako zagreta v šoli. :):):)

    OdgovoriIzbriši
  8. O, kolk je pa lušna! Definitivno moraš narest še kakšno. Glede na videno mislim, nas je veliko takih, ki bi tvoje deklice z veselejem posvojili!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja