5. 5. 09

Rumeno je sonce


In ta čestitka.

Ja, ja včasih mi enostavno ne uspe. In ta čestitka je ena izmed neuspelih. Že med pripravo je bilo cel kup komplikacij. Na vsak način sem se hotela (ne vem zakaj) pripraviti čestitko za izziv na Stampartic. Že ko sem videla skico se mi je zdelo, da je to preveč zame. Preveč vsega. Ponavadi delam preproste, ne preveč "obtežene" čestitke. Pa sem si rekla, da bo to resničen izziv in sem se ga lotila. Motiv je bil že pobarvan - s tem ponavadi nimam težav ;-)

Potem se pripravila in izrezala papirje. Že tukaj se je začelo kompliciranje - nikakor nisem našla prave velikosti zadnjega papirja in sem rezala in rezala in je bilo premajhno in zopet od začetka. Potem se poštempljala rumene papirje in dodala netke - to je šlo brez zapletov. Ko je bilo vse sestavljeno, sem morala nalepiti še na osnovo - seveda narobe. Potem sem ponovno odrezala, pripravila novo osnovo in jo na zadnji strani poštepljala z mojo štampiljko - seveda narobe. Še k sreči, da še ni bilo nalepljenega prvega dela tako, da sem uspela to zadevo še rešiti. Še k sreči, da se vse to na sliki ne vidi. V živo pa temu žal ni tako. Mislim, da bo ta čestitka ostala pri meni.

Včasih dan pač ni namenjen ustvarjanju

7 komentarjev:

  1. Pride kak dan, ko res delamo več nazaj kot naprej... Danes se že dve uri matram z vabilom za Črtov rojstni dan, vmes je že odspal, pa ne gre in ne gre... Bo jutri upam bolje. Bodi lepo.

    OdgovoriIzbriši
  2. No, kljub vsem peripetijam, je čestitka še vedno lepa. Saj vidim, da ni vrhunska, kot so ostali tvoji izdelki, napake pa itak vidiš samo ti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. No, zato pa so izzivi! Vcasih smo uspesni, vcasih pa malo manj, ampak cestitkanje pa se zmeraj rulz :)
    LP, Tulpika

    OdgovoriIzbriši
  4. Tale tvoja rumenka je pa meni zelo všeč, zato je ne kritiziraj preveč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kaj pa JE narobe, mislim zares???

    OdgovoriIzbriši
  6. Včasih gre, včasih je treba pa malo porinit:):):)Pobarvana je super lepo, drugače bi jo pa jaz sigurno bolj obtežila. Taki izzivi so tudi zame zelo težki.

    OdgovoriIzbriši
  7. Cool card! Fresh colors and I love the image!
    Thanks for playing!
    hugs,
    Jorunn

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja