6. 4. 09

Staro in novo

Ko je Jana pokazala svoje žičkanje, me je spodbudila, da tudi jaz pokažem svoja dva izdelka na to temo. Idejo sem dobila v enem starem Unikatu. Prvi obesek je tako nastal že pred časom.


Ta pa je novejšega datuma. V bistvu je še vroč, ker sem ga dokončala včeraj zvečer zato mu manjka še črna usnjena vrvica. Idejo sem dobila ko sem delal zapestnico, saj mi je ne planirano ostal večji kos žičke, perlice pa tudi.

8 komentarjev:

  1. Tale žička me vedno bolj mika, da se naučim kaj narediti iz nje! Lepa kombinacija v obeh primerih!

    OdgovoriIzbriši
  2. To žičkanje bui jaz rada videla enkrat v živo. Mi je tako lepo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Še dobro, da si dobila vzpodbudo, ker bi bilo tole škoda skrivati :)še posebej črn se mi dpoade.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super lepo.

    Hvala za komentar na mojem blogu. Sem sevela, da ti je všeč. saj ne vem zakaj, ampak Anglija mi je tako sedla v srce in te mamice, ki imajo možnost ostati doma in ustvarjati ter živeti za dom, družino... so zame res posebne. Imajo nek svoj stil in meni je zelo blizu.

    Dekco bi pa tudi jaz naredila. Sem se pozimi lotila teh babičinih kvadratkov in so prav enostavni. Si sploh ne bi mislila. Sicer sem jih delal iz nekih ostankov, tako da so bolj za pokušino, ampak zdaj ko znam, bi se pa lahko lotila česa večjega.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tanja, I just love your jewelery creations. Thanks for taking part in Doing Life's blog candy and for linking it here. Hugs from Desire

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja