28. 4. 09

Potovanje in druge zanimivosti

Minula dva tedna ta bila pestra. Žal ne ustvarjalno pestra. Potovalno pestra. Žal ne zasebno. Službeno. Tisti, ki veliko službeno potujete, veste kako "zanimiva" so ta potovanja. Dopoldan še v službi, pozno popoldan prvo letalo, potem prvi vlak, pa drugi vlak, če imaš srečo si ob 11tih že v hotelski sobi, kjer se po možnosti še pripravljaš na sestanek. Naslednji dan celodnevni sestanek, ki se nadaljuje še druga dan in če imaš srečo takoj po sestanku odideš nazaj. Ponovi se zgodba - prvi vlak, pa drugi vlak, potem pa letalo in juhu - DOMA.

A kaj se na takih poteh vidi - letališča, pa železniške postaje, pa Starbucks-i, pa če imaš srečo z organizatorjem sestanka kakšna znamenitost. Tokrat je bi to muzej sodobne nemške zgodovine - od konca druge svetovne vojne do danes. Žal je za take obiske ponavadi zelo malo časa - ena ura.

Pst... Sem se naučila slikice združevat. Je dolgo trajalo in nisem še čisto zadovoljna, ampak vaja dela mojstra.

K sreči je sedaj internet že skoraj povsod dosegljiv tako, da sem redno spremljala dogajanja na blogih, žal pa nisem veliko prispevala - razen kakšnega komentarja.

Še ena blogerska zanimivost - odpira se nova stran, ki je namenjena zbiranju zanimivih blogov http://www.totallypapercrafts.com/. V ta namen Ria podarja sladkorček 2.5.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja