19. 3. 09

Ne vem kako bi poimenovala objavo. Nimam ideje. Danes sploh nimam volje. Želim si samo, da mine. Ta dan, to razpoloženje, iskreno povedano to razočaranje. Nad ljudmi. Ne, tako hudo ni. Danes sem razočarana le nad eno osebo. Ne želim razlagati, ker ne želim preveč razmišljati. Mi pa ni prijetno pri srcu. Poleg tega pa razočaranje ni edina neprijetna stvar pri tej situaciji. Ne le osebno. Ja, vzela sem osebno, ne glede na to, da gre za službo. Sem oseba, ki ima čustva in ki se zaveda, da ni perfektna, ki se trudi pomagati, poslušati, se prilagajati. Je res preveč, če pričakuješ od ostalih, da so vsaj iskreni in skrbni pri svojem delu. Zadeva za sebolj potegne tudi nenarejeno delo in spoznanje, da mi je spodletelo in priznanje, da sem bila premalo zahtevna. Kdo ga bo naredil? Kdaj? Neskončna množica vprašanj!

Ne, nima smisla, ... Bom prijela v roke štikanje, ker me to sprošča, si omislila prijeten večer. Ja, doma je lepo. Vesela sem, da je doma lepo.

3 komentarji:

  1. Tanja, jutri bo boljše. Verjemi, da za vsakim dežjem posije sonce. Zdaj pa samo štrikaj in ne razmišljaj o ničemer.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ročno delo je zelo terapevtsko. Če je zraven še prijetna glasba toliko bolje.

    Vse dobro ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vidim, da si mi po duši, reakcijah in razmišjanju zelo podobna! Jaz reagiram natanko tako kot ti in tega ne morem dati ven iz sistema. Razžira me! Meni je zelo pomagalo, ko sem šla na delavnico k prijateljici Varji Kališnik! Saj ni čudežev, pomaga le, da se soočiš s čustvi in jih začneš opuščati. Tako se ti ne nalagajo in nekako greš lahko naprej! Težko je začeti, ampak gre. Še eno stvar začneš početi: postavljati sebe pred ostale. Sicer se sliši egoistično, ampak sebi moraš najprej pomagati!
    Nisem vseznalka in nočem soliti pameti ali biti pokroviteljska, želim le, da veš, da točno vem, kako se počutiš in te čisto razumem!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja