31. 3. 09

Res je pomlad

Čeprav zunaj ne zgleda tako, vam lahko povem, da je pomad tu. Utrujena sem kot že dolgo ne, sedaj so pa še uro prestavili, ... Kdo to sploh potrebuje. Ampak dovolj stokanja. Sej bo bolje.

V nedeljo je rojstni dan praznovala moja draga mentorica. Ker se mi zdi, da potrebuje nekoliko sonca, sem ji pripravila darilce v sončnih barvah.

V filcanje sem se "zaljubila" ko sem videla Anjin prispevek v Unikatu. Potem sem se pa še preizkusila. Nisem bila preveč uspešna. Za nasvet se prosila Anjo in potem mi je šlo malo bolje, ampak z izdelkom še vedno nisem čisto zadovoljna.

Da je bil vtis malo boljši, sem priložila tudi čestitko in odziv je bil prisrčen. Vesela sem kadar komu z malo pozornosti naredim veselje.

Motiv je iz pomladne kolekcije Whiff od Joy, papirji iz domačih zalog in seveda sem si pomagala z mojim Hroščkom. Motiv je pobarvan s suhimi barvicami in terpentinom. Priznam vam, da mi ta tehnika barvanja ljuba in to iz enega razloga - drgnjenje s papirnato palčko po papirju me noro skomina. Ima še katera take težave? Delam kaj narobe? Rezultat mi je zelo všeč, ampak postopek, ...

5 komentarjev:

  1. Lepo barvno usklajeno darilo.
    Nasveta pa žal nimam nobenega.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo darilo si naredila za svojo mentorico. Oboje mi je zelo všeč in mislim, da bo oz. je tudi njej.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo darilo in zelo mi je všeč kako si pobarvala deklico. To za skominanje sem že slišala, sama tega problema nimam , zato ti tudi ne znam pomagat.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res je. Tole s premaknjeno uro in deževnimi dnevi je PEKLENSKO.

    OdgovoriIzbriši
  5. ooopa, pa sem dočakala :) ampak da veš!! zelo napreduje. v primerjavi z ritkastimi pejšnjimi je tole za 10 korakov bolje! naslednjič bo še bolje! sej veš, vaja dela mojstra ;)

    čestitka je pa 1a! super usklajeno.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja