28. 11. 08

Willow malo drugače

Danes sem se pripravljala na jutrišnji Miklavžev sejem, ki ga imamo jutri v Stanežičah (vabilo je malo nižje) in pri pregledu čestitk ugotovila, da vam te še nisem pokazala.


Nastala je kot rezultat mojega igranja in mi je na koncu postala prav všeč - mogoče ravno zaradi tega, ker je kombinacija in tema prav odbita. Zeleno rjava kombinacija mi je precej všeč, zato sem Willow pobarvala v teh barvah s Trija markeji. Ker sem v tistem obdobju dobila nov Fiskars naprstni nožek, sem jo obrezala čisto ob motivu in jo prilepila na zelen oval, ki sem ga pobarvala s perl vodenkami in na zeleno osnovo prilepila s 3D lepilom. Na to zeleno osnovo sem odtisnila rjave snežinke. Osnova za čestitko je precej trd rjav papir, ki je malo reliefen. Zgornji trak je narejen iz enakega papirja kot podloga na katero je nalepljena Willow. Snežinke so narejene iz izsekovalnikom in prilepljene na levi rob. V notranjost čestitke sem prilepila zelen papir za lažje pisanje.

Čestitka je v tako odbitih kombinacijah, da jo lahko prijavim na "Funky Christmas" izziv, ki ga v tem tednu razpisujejo na Penny Black Saturday Challenge.

5 komentarjev:

  1. Vau, s temi "norimi" barvami si tudi mene osvojila :) Prav dobra kombinacija dveh močnih barv!! Lepa čestitka!

    Lp, Helena

    OdgovoriIzbriši
  2. Mi je všeč ta barvna kombinacija. Nekaj časa se tudi sama nisem mogla ločiti od jabolčno zelene, samo da sem jo jaz z roza kombinirala.:)Lepa čestitka.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ko berem vaše poste ugotavljam, da sem čisto za svetom: kakšen naprstni nožek? Pa shape cutterji! Bi bila vesela, če boš objavila kakšen link, da si to ogledam. Voščilnica pa je super, polna karakterja!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo, Maja sem dodala link.

    Ostalo pa tukaj Shape Cutter je tole in se ga uporablja temi predlogami

    Fajna zdeva, preizkusi!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala, Tanja, že hitim zapravljati. Kot vidim, je nožek ravno tista zadeva, ki jo rabim!!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja