11. 11. 08

Vijolični Swap ob svetovnem dnevu izdelovalcev čestitk

Kot sem si obljubila ob mojem prvem SWAP-u, sem se ponovno udeležila SWAP-a. Tokrat je SWAP organizirala Mravljica 72. Omejitev SWAP-a je bila vijolična barva, kateri smo lahko dodali le belo in črno. Tokrat se bom hvalila z izdelkom, ki sem ga dobila. Mogoče to res ni najbolj fer, ker bi se morala hvaliti Kaja75, ki ga je izdelala, ampak mislim, da mi ne bo zamerila, če vam ga pokažem.


Moram pa vam tudi povedati, da sem bila ponovno, tokrat resnično razočarana nad Pošto Slovenije. Danes nisem dobila le te pošiljke, ampak še nekaj nakupov, ki sem jih opravila preko eBaya, seveda pa še cel kup reklam in položnic. Kljub temu, da je bil nabiralnik polen in je poštar to vedel, ker ga je napolnil on, se je odločil, da bo v nabiralnik stlačil tudi kuverto, ki pa jo je seveda prepognil. No, naprej najbrž ne potrebujem razlagati - kljub temu, da se je Mravljica72 resnično potrudila in obložila čestitko s kartonom to ni preprečilo, da se na čestitki pozna, da je bila prepognjena. Ne vem, kako prepričati poštarje, da je ljudem, ki jim dostavljalo pošto le-ta zelo pomembna.

1 komentar:

  1. Poštarji so res nekaj posebnega! Saj povsem njihovo naporno delo in težak moped, ki mu še jaz nalagam dodatna bremena, ampak res ni treba vsega tlačiti v nabiralnik! Sem šla na pošto in tetkam tam vse to lepo razložila, pa mi je naslednjič paket pustil pred vrati. Saj ne bi bilo nič narobe, če ne bi tisti dan lilo kot iz škafa, v paketu pa papirji.... Polivinilu navkljub so bili primerni le še za kaširanje!!! Zdaj pa pravijo, da si zmišljujem!!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja