17. 11. 08

Sneži

No, ne še. Upam, da bo kmalu. Danes sem si ogledala Sandrin blog in sem si zaželela, da bi bil že december. Pa ne kakršen koli december, ampak bel december. Z veliko veliko snega. Ker snega še ni, sem si ga pričarala na čestitko.
Tokrat čisto preprosta - hitro narejena čestitka. Kljub temu, pa mi je všeč. Za osnovo sem vzela bel šeleshamer. Moder papir sem poštempljala z belimi snežinkami. Kroge v bel šeleshamer, skozi katere se vidijo snežinke, sem naredila z izsekovalnikom. Bel papir s krogi sem osenčila s svetlo modro blazinico za štemplanje, kroge pa s srebrno. Dodala sem še napis, trakec pa je recikliran.

This card I have made for Laura's Sketch 13 at 2 Sketch for You.

7 komentarjev:

  1. Čudovita čestitka. Se mi zdi, da sem jo nekje že videla. :)Vsekakor vredna ponovitve.

    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Preprosto in zelo učinkovito! Ena takšnih, ki jih lahko masovno produciraš, ko ugotoviš, da imaš 40 ljudi na seznamu, pa nobene voščilnice...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, sej si jo. Ampak šment ko ne vme več kje. Ko spremljam vaše bloge, si velikokrat rečem to je pa res dobra ideja. Ampak kaj ko potem pozabim kje sem to videla. In tako se tolažim z mislijo "Tista, ki je originalna avtorica bo že vedela".

    OdgovoriIzbriši
  4. Nekaj podobnega je uporabila BM, ki pa je to tudi nekje videla oz. dobila idejo.. :) Saj ni važno. Tale tvoja je čisto tvoja in zeloooo lepa. Je prav luštno, ko ugotoviš, da za učinkovito čestitko ne rabiš figuric. So tudi brez tega lepe.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tanja
    Welcome to 2S4Y! I love this card, the simplicity is just breathtaking! We can not wait to see more of your work, thanks for playing!
    Laura

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja