18. 11. 08

Nasičeni december

Boste rekli zakaj tak naslov? Zaradi te čestitke.
Odločila sem se, da končno v "življenje" spravim odtis novoletne bunkice, ki sem ga dobila od Sandre. Ko dobim kakšen odtis od Otoških punc, se kar težko odločim, da jih vključim v čestitk. Ne vem zakaj, kar gledam jih, jih občuduje, ... Skratka težko jih uporabim. Pa sem se odločila, da iz te čudovite bunkice naredim čestitko. Želela sem enostavno čestitko, pa je ratalo tole. Preveč nasičeno, preveč vsega. No, sedaj je kar je - mogoče bo pa komu drugemu všeč.


Še nekaj o izdelavi te moje "mojstrovine".

Bunkico sem pobarvala s suhimi barvicami in terpentinom, kar na je pred časom predstavila Maja. Seveda nisem mogla, da bunkice ne bi malo okitila - s Sakura clear star dust pisalom in Tulip 3D barvami v srebrni in zlati barvi. Na tej majhni slikici so dodatki lepo vidni. Vzorčasti papir je zastonjkarsti iz vira za katerega vem tudi po zaslugi Maje. Za popestritev - s katero sem malce pretiravala;-) - sem vsako last podložila s temno rdečim kartonom.

7 komentarjev:

  1. Meni pa se zdi ravno prav kičasto praznična.. jaaa, všeč :) :)
    kar še kakšno tako naredi, ker lepo izpade.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vedno smo do svojega dela preveč kritični!! Tudi ti! Čestitka je super, barvno usklajena, podlaganje pa dobro učinkuje, ker ni drugin okraskov, po drugi strani pa poudarki bunko, ki si jo lepo okrasila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Preden sem šla sploh brati tekst, sem zagledala čestitko in pomislila, "Uau kok kul!, zakaj se jaz nikoli ne spomnim kaj takega." Tako da prosim, nič ni nasičeno-zasičeno, ravno prav čudovito.:)

    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni se ne zdi prav nič kičasta. Prav lepa je. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Punce full ste prijazne. Mi je všeč, da je vsaj vam všeč ;-)

    Bodite lepo.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja