27. 11. 08

Lila Swap

Ja, vem. Je že precej časa nazaj od kar je bil Lila Swap, ki ga je organizirala Mravljica na Otoku zakladov.

Danes je na Cute Card Thursday razpisan Lila izziv in sem se odločila, da vam pokažem mojo lila čestitko, ki sem jo takrat naredila in se hkrati javim na izziv.


Čestitka je precej preprosta, vendar je bilo vloženega kar nekaj dela. Kvadratke z lila vzorčki sem našla v raznih revijah, podložila sem jih z belimi kvadratki, ki sem jih po robu pobarvala z lila gobico za štempljanje. Vse skupaj sem s 3D lepilom prilepila na bel karton, ki sem ga poštempljala z lila vijugami. Ta karton pa na lila karton, ki sem ga poštempljala z enakimi vijugami, le da sem te vijuge embosirala z belim prahom. Pod to sestavljanko sem dala še tri trakce v različnih lila odtenkih.

To je bil eden izmed mojih prvih Swap-ov, ki sem se ga udeležila. Bila sem malo nerodna (čestitki namreč nisem priložila kuverte v stilu), sem pa neskončno uživala.

7 komentarjev:

  1. Fabulous card, thanks for joining in the CCT challenge

    OdgovoriIzbriši
  2. Čisto nič preprosta čestitka. Sem jo v živo poslinila in je čudovita. Si me pa spomnila, da tudi jaz še nisem pokazala moje lilike. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh, what a gorgeous card! Love your layout and the little images you have used! Great work! ;-)

    hugs Zimtschnecke/Bine

    OdgovoriIzbriši
  4. A beautiful and stunning card. hugs rachxx

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita voščilnica!! Všeč mi je, ker nima nobene odtisnjene podobe, barve pa dajo izredno močno sporočilo! Ena tistih, ki še pustijo prosto pot domišljiji!

    OdgovoriIzbriši
  6. wow, how different but very effective.

    OdgovoriIzbriši
  7. Fabulous card, love the beautiful colours.
    hugs Bev x

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja