25. 11. 08

Ena za fantke

Ta čestitka je narejena kot voščilo za rojstni dan (ne smem še povedati čigav). Idejo za postavitev sem dobila pri "Friday Sketchers Sketch number 29".


Edwina sem dobila od ene prijazne Otočake. Ker nisem sigurna od katere, bom raje tiho. Tisti, ki mi je ta odtis poslala pa najlepša hvala ;-)

Edvin je pobarvan s Tria markerji. Ker je čestitka narejena na fanta nisem želela preveč krasiti, čisto nič pa tudi ne. Tako sem lička naredila s perl akvarelnimi barvami, kozarce na pladnju pa sem pobarvala s Sakura prozornim pisalom, ki daje lakasti izgled. Robove sem osenčila z zeleno blazinico za štampljanje. Vzorčni papir sem dobila na Otoškem bolšjaku. Napis pa je, po nasvetu Maje, izdelan na računalnik. Rožice pa standardno - izsekovalnik v dveh velikostih in dodatki z zelenim Sakura gel pisalom.

Mislim, da je prava čestitka za fantke, ki nas izviajo na 28 izivu Crafty Creation.

6 komentarjev:

  1. Fantovske čestitke so najtežje. Super si jo naredila.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zeleno, ki te ljubim zeleno... Itak moja najljubša barva! Super fantovsko deluje karo vzorec!
    Kje ste vse dobile te akvarel vodenke? Sem čist za luno...

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja, perl akvarelne barvice sem dobila v Mercatorju v Kranju. Na Otoku zakladov punce sicer pravijo, da jih ni več. Če želiš pa lahko ob priliki pogledam in ti jih kupim.

    LP, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala, do Kranja imam samo 13 minut in imam namen iti v Qulandijo (Tej, sneg, nove skibucke...) Sem pregledala domžalskega in ljubljanjskega soseda, spraševala prodajalke,.. Jih ni! Hvala vseeno!

    OdgovoriIzbriši
  5. So cute! Great colors and papers! So glad you could join us in the Crafty Creations challenge~!
    smiles,Deena

    OdgovoriIzbriši
  6. Fabby card dear. Thanks for joining us on CCC this week.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja