24. 11. 08

Še neobjavljen motiv

Najbrž ste že opazili, ali pa sem vam kar priznala, da sem nora na motive "Whiff of Joy Stamps". Pred časom sem si naročila nov komplet. Ko sem ga dobila, sem kot otrok hitro poštempljala par odtisov, vendar vsi še niso prišli na vrsto. Ta vikend pa je bil končno čas za to pridno Melindo.

Spodbudo sem dobila na izzivu "Whiff of Joy Challenge #9 Sketch". Tokrat je čestitka bolj v živih barvah in čisto po tihem vam priznam, da mi je všeč. Ja, ja, kdaj je tudi meni kakšen moj izdelek všeč. Melinda je pobarvana s Tria markerji. Krilca sem okitila S Sakura star dast pisalom. Na kolenih knjigi in traku v laseh sem uporabila Tria Blender. Najbrž ga večina vas pozna, za tiste, ki ga ne pa naj vam povem, da je to neke vrste brisalec. Z učinkom še nisem čisto zadovoljna, vendar mislim, da tudi tukaj vaja dela mojstra. Vzorčni papir je zastonjkrski iz že znanega internetnega vira. Trak je iz starih domačih zalog. Rožice so narejene z izsekovalnikom v različnih velikostih. Večji je nova pridobitev. Sem ga nujno potrebovala ;-)

5 komentarjev:

  1. Oooo, kok je lepa. Čisto pomladna, ne pa zimska, kot je vreme :) Lepa je.
    Blender pa rabi čas, ja :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Všeč so mi barve, ki si jih uporabila! Popestrijo to turobno sivino! Tudi postavitev je super, ker je tako razgibana!

    OdgovoriIzbriši
  3. oh wow gorgoeus card Tanja, love the bright papers and fab image - I love it :)x

    OdgovoriIzbriši
  4. Gorgeous card, wonderful vibrant colours and lovely image.

    OdgovoriIzbriši
  5. a beautiful card with lovely use of colour. hugs rachxx

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja