25. 10. 08

Novi pripomočki

Nekaj časa sem bila pridna in sem se vzdržala zapravljanja. Sedaj sem pa popustila. Že pred časom sem si privoščila eno štampiljko Whiff of Joy Stamps, potem sem si jih pa kar dolgo le ogledovala in ogledovala in sedaj tudi kupila. Na sredini je darilo, ki so ga prijazno priložili - štampiljka snežinke. Slika je slaba, ampak sem še zapakirane hotela deliti z vami.


Ta teden sem dobila tudi Fiskarsove pripomočke (predloge za izrezovanje - ovali, rožice in tagi- in naprsnti skalpel). Tudi tukaj je bil prodajalec prijazen in je priložil dodatno predlogo - božično, ravno pravi čas, ane ;-)

Sedaj vam pa lahko pokažem še prvi izdelek za katerega sem uporabila nove pripomočke.

Odtis je iz moje nove zbirke "Melinda pošilja poljubčke". Pobarvan je z vodenimi barvicami in olepšan s perl vodenkami, vzorčen papir je iz digiscrapdepot.com, ki ga je na svojem blogu priporočila Maja. Hvala za ta res uporaben nasvet. Tagec je izdelan z novo predlogo za izrezovanje, osenčen z belo blazinico s katero sta odtisnjena tudi metuljčka. Naredila sem tudi kuverto v ujemajočem papirju v katero sem izrezala deteljico. Papirnate rožice, kamenčki v sredini in trakec so iz starih zalog.

Upam, da bo čestitka razveselila prejemnico.

2 komentarja:

  1. Zelo lepa kombinacija barv! Čestitka je čudovita! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  2. wau, tole je pa čudovito. in tudi krasni nakupi, seveda :)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja