24. 10. 08

Moj prvi SWAP

Dolgo sem si samo ogledovala - izdelke, ki si jih udeleženke izmenjujejo na različnih SWAP-ih. Navdušena sem bila, vendar premalo pogumna. Vendar je le prišel čas tudi zame. Udeležila sem se prvega SWAP-a čestitk. Na Otoku zakladov ga je organizirala BojaMoja. SWAP je bil na temo Sarah Kay na sprehodu. Edina omejitev pa enak motiv.

Tole je moj izdelek, ki je bil namenjen otočanki z vzdevkom copatek.
Čestitka je izdelana je v rjavo roza kombinaciji. Sarah je pobarvana s Tria markerji in nekoliko okrašena s perl vodenkami - brez njih ne gre več - to je bil res eden izmed boljših nakupov.
Tokrat sem se odločila, da bom na čestitki uporabila le sestavine, ki jih bom sama izdelal. Roza papirnat trakec je poštemplan z rjavimi rožicami, ki se ponovijo tudi v notranjosti. Napis in rožica v zgornjem desnem kotu je poštemplan v rjavi barvi in odrezan s štanco rjave barve, robovi so prav tako osenčeni z rjavo barov. Največja rožica je narejena s štanco in papirjem, ki je ostal od trakca, manjši dve pa z roza oziroma rjavim paprijetm. Pod rožico sem zarezala pokrog s pomočjo katerega se čestitka zapre.

Pa še pogled v notranjost - dodala sem roza papir, ker se na temno osnovo ponavadi nekoliko težje piše oz. so besede slabše vidne.

1 komentar:

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja