11. 9. 08

Moja prva voščilnica

No, ni čisto prva, je pa prva, ki bo predstavljena v mojem blogu. Potrudila se bom, da bom čim več mojih ustvarjalnih poizkusov tudi predstavila. Zato, da boste obiskovalci lahko pogosto brali kaj zanimivega počnem in tudi zato, da bom svoje izkušnje (beri spodrsljaje) delila z vami. Mogoče pa komu celo koristi - saj veste bolje se je učiti na tujih napakah.

Že kar nekaj časa redno pregledujem bloge, ki jih pripravljajo ustvarjalci raznih čestitk in drugih izdelkov iz papirja. Ne spomnim se več kje sem prvič videla odtis Tilde, vem pa, da sem hitro poguglala in našla spletno trgovino v kateri sem kupila štampiljko s Tildo - pa ne eno. Drugem pokažem ob priliki.

Čestitke so najpogosteje v velikosti 14*10,5 cm. Za to sem uporabila papir z vzorcem pikic, temu prilagodila tudi osnovo za čestitko. Ker je osnova temna, sem na notranjo nalepila zelen papir, ki sem ga okrasila s kotnim izsekovalnikom.


Tildo sem oblekla v barve,
ki se ujemajo z barvami
papirja z vzorcem.
Bavala sem s suhimi barvicami Faber-Castel.Čestitko sem popestrila z zelenim trakom na katerega sem dodala gumbek v enakih odtenkih.
Mogoče je malo dolgočasno, ampak sta mi zelena in modra barva res ljubi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja