12. 9. 08

Bliža se božični čas

Še par mrzlih, sivih, deževnih dni in Božič bo tukaj. Že trka na vrata, vohate cimet, pa kuhano vino? Ne. Škoda. Naj vam pomagam s čestitko, ki diši po Božiču.
Edwin je pobarvan s suhimi barvicami Faber-Castel. Barvanje s suhimi barvicami vzame sicer nekaj več časa, ampak se mi zdi, da se plača. Senčenje res pride lepo do izraza.

Čestitko sem popestrila z napisom, ki sem ga odtisnila v zlati barvi na vzorčni božični papir, ki se, ga uporabila tudi kot podlago. Škoda, da štampiljke črk (tokrat so uporabljene tiste prozorne, ki jih odtisnem s pomočjo akrilnega bloka) nimajo šumnikov oziroma vsaj strešice. Dodala sem jo z zlatim rolerjem - malo se opazi, ampak nič hudega, saj je vendar ročno izdelana čestitka.

Čar pa je kot vedno v detajlih. Edwinova krilca so zlata, prav tako zvezdice, obula sem ga v rdeče lakaste čevlje, ki so nastali s pomočjo prozornega gel Sakura pisala.
Ko je bila čestitka že zaključena, sem ugotovila, da moram nujno dodati še dva gumbka. Seveda v božičnih barvah.

To je prva božična voščilnica v vrsti mnogih, ki bodo še nastale in vam jih bom predstavila v naslednjih objavah. Božič lahko pride!

1 komentar:

  1. ooo, kako lepo-lakasti čeveljci. ane, kok je tale sakura glaze fajn?! :)))

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja