28. 10. 15

Po premoru

Najbrž ste (ali pa tudi ne ;-) opazili, da sem si vzela malce premora pri objavljanju. Pa ne zato, da ne bi imela kaj pokazati, vendar včasih enostavno ni dan za pisanje. Besede ne gredo izpod prstov in potem je čas, da se ustavim in razmislim.

Tokrat sem izdelal še eno tresočko, ki pa ni uspela po moji pričakovanjih. V tresočko sem poleg pikic, ki sem jih naredila z rezalo šablono Najlepšega para, dodala še zlate bleščice, ki pa so bile premajhne in se niso mogle upreti statiki in so se nalepile na prozorno folijo. Vem za drugič!!!
Sicer sem pa uporabila zelo preprost vzorčen papir, ki ima zelo neopazen zlat napis. Tresočko sem naredila v obliki taga, ki sem mu dodala še trakec privezan z navadno vrvico. Preprosto in lepo.

Ali objavite novosti tudi, če vam besede ne gredo izpod prstov?

signature

3 komentarji:

  1. Luštna tresočka. Rdeča pa prav poživi. Ja, težko je objaviti izdelek, če besede ne gredo izpod prstov. Jaz se tudi ustavim, počakam, razmislim in objavim, kar se mi zdi najbolj smiselno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni, ki zelo rada "nakladam" je precej težko, ko beseda ne steče. Včasih kar traja, da napišem kaj smiselnega, spet drugič gre pa kot po maslu. :-) Odmor si je pa tudi potrebno vzeti. Iz kakršnega koli razloga že.
    Tvoja tresočka je zelo lepa. Tudi sama sem že imela podobne težave, da so se mi drobni delci lepili na folijo. Pomaga, če prej folijo potreseš z moko. :-))

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja