6. 4. 15

CAS #8

Tem čestitkam bi lahko rekla tudi belo v barvi.

Že dalj časa sem izzivala sam sebe, da bi se preizkusila v izdelavi bele čestitke. Ko brskam po internetu so mi bele čestitke ene izmed lepših. Čiste, bele, preproste.
Jaz pa imam zelo rada barve. Pa sem vseeno poizkusila. Mislim, da mi je kar uspelo, ampak kanček barve pa je moral biti.

 Uporabila sem zelo (270 g) trd akvarelni papir in Tinine kovinske šablone in štampiljko (ravno prav za Tinino aprilsko galerijo izdelkov). Okvir sem nalepila s 3D peno in napis "čestitke" ne na začetku in koncu, tako da zgleda ko, da plapola. Za piko na i pa le še nekaj osenčenih srčkov.


Izdelava sicer vzame nekaj časa in kar precej rezanja, vendar ko so delci izrezani, je senčenje in sestavljanje hitro zaključeno. Prva čestitka je bila narejena kot poročna, potem pa sem pomislila, da bi bila enaka čestitka lahko tudi za veseli dogodek rojstva in sem vse skupaj ponovila še dva-krat in senčila z roza in modro barvo.

Kaj pa ste vi v zadnjem času preprostega ustvarile?




signature

5 komentarjev:

  1. Meni je všeč ta belina in tvoje voščilnice so mi krasne. tako nežne in res jih lahko uporabiš za različne priložnosti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepe, nežne in uporabne za vsako priložnost.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tanja...sem prav vesela, da si se odločila za tale beli izziv. Tako zelo so mi lepe, da se ne morem nagledati! Najbolj pa hecno pa je, da belino najlepše poudari prav rahlo senčenje. Krasne!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne voščilnice. tako enostavne, pa tako ljubke.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasne so. Čista belina z nežnimi odtenki, jim da posebno noto.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja