4. 3. 15

Črnolaska

Ko vidim Gorjus motive, se mi vedno zdi, da so črnolaske in tudi ko jih barvam, se mi zdi, da so tiste s črnimi lasmi najlepše.

Ta Gorjus deklica je novost v moji zbirki. Super lepa, ampak spet zelo velika. Dodala sem le nekaj srčkov in Tinin napis (ker sem pikice za j zgubila, sem dodala kar dva biserčka), ki je tudi novost v moji zbirki Najlepšega para. Mislim, da počasi dopolnjujem kolekcijo Najlepšega para. Zelo mi je všeč, da lahko čestitke krasim tudi s slovenski napisi in zato komaj čakam novosti.

Ali na čestitk dajete slovenske napise ali tudi v tujih jezikih? Jih sploh dajete?

signature

4 komentarji:

  1. Zelo lepo si jo pobarvala in taki veliki motivi res ne potrebujejo veliko dodatkov. Sama obožujem slovenske napise in sem zelo vesela, da Tina v tej smeri lepo skrbi za nas. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Če je motiv velik je to potem takoj problem kaj dati še poleg, da ne bo preveč. Super si se znašla, tako s srčki kot tudiz biserčki :). Napise ponavadi dodam in to slovenske, razen če mi takrat v uč pade kaj bolj všečnega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Izogibam se tujim napisom. :-)) Tvoja deklica je krasno pobarvana. Voščilnica pa je čudovita. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tale tvoja punčka je res super lepa. In kako lepo je pobarvana, res vrhunsko. In voščilnica je preprosta in čudovita! Ta Gorjuska pa tudi mene mika, da bi pristala v moji zbirki. :) Rada dodam lepe slovenske napise s katerimi nas razveseljujejo naše ustvarjalke.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja