1. 9. 14

CAS #1

Pred pričetkom poletja sem vam obljubila kar nekaj sprememb blogu (sprememba terminov objavljanja, nov izgled bloga in CAS povezovalna zabava).  Ostala mi je samo še zadnja obljuba. z današnjim dnem bom vsak prvi ponedeljek v mesecu razpisala CAS povezovalno zabavo. Pravila so čisto preprosta - manj je več.

Zelo rada delam čestitke, ki so preproste in kljub temu (ali pa prav zaradi tega) lepe. Zdi se mi, da lahko naredimo lepo čestitko na katero dodamo cel kup dodatkov (ne me razumeti narobe, tudi to mi je zelo všeč), vendar sem mi zdi, da je prava umetnost izdelati čestitko brez kopice dodatkov.

Običajno smo moje CAS čestitke sestavljene iz motiva, ki je skoraj vedno pobarvan z distress inki in z dodanim spodbudnim besedilom.

 Velikokrat take čestitke delam, ko nisem najboljše volje. To je preizkušeno zdravilo za mojo tečnobo (to ali pa pospravljanje - si lahko mislite za kakšno terapijo se prej odločim, ;-)). Tokrat sem uporabila Whiff of Joy deklico in Vladkin napis.

Kaj pa vas motivira za izdelavo CAS čestitk?

Vesela bom, če boste z mano delile čase preprosto lepe čestitke in širile besedo o tej povezovalni zabavi, ki bo odprata do naslednje zabave - prvi ponedeljek v oktobru (6.10.)


An InLinkz Link-up

9 komentarjev:

  1. Jaz mislim, da moji duši bolj ustrezajo preproste stvari ... ponavadi naberem na kup cel cup dodatkov, ki jih postopoma odstranjujem - polovico že ob provizorični postavitvi in ob dokončnem lepljenju zmanjka še marsikaj. September bo bolj deloven, se bom pa potrudila, da naredim nekaj preprostega, kar bi lahko povezala na to stran.

    OdgovoriIzbriši
  2. :) sem te dala na seznam in prva Clean And Simple čestitka roma tudi na tvoj modri gumbek :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala Tanja, ker si me pocukala za rokav :). CAS voščilnic se ne lotim pogosto, zato to še z večjim veseljem delim. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdravljena Tanja. Sem te slučajno našla in pokukala v tvoj ustvarjalni kotiček. Zelo lepe
    izdelke ustvarjaš in ta CAS izvedba je prelepa, čeprav to ni moj stil. Smo pa v šoli imeli ustvarjalne
    delavnice in seveda sem morali izbrati preprosto izvedbo, da smo naredili veliko voščilnic.
    Morda bom "zaplavala" tudi v te vode, saj sem se pri ustvarjanju zelo zabavala.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozdravljena Tanja. Slučajno sem prispopihala mimo tvoje CAS zabave. :-) Škoda, ker sem ta teden zamudila. Moja zadnja objava je "prestara". Tvoja ideja mi je všeč. Sama rada izdelujem CAS voščilnice. Upam, da se kdaj pridružim tvoji zabavi.:-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi sama sem čisto slučajno prišla na tvojo stran in z užitkom sem te vtaknila med moje naj....bloge. Nisem 100% papirčkarica ampak kakšno voščilnico CAS bom pa že "spackala" skupaj...z veseljem. čao

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Tanja, hvala za tvoje povabilo (že kar nekaj časa nazaj), tokrat mi ni uspelo sodelovati na tvoji zabavi, naslednjič pa pridem! Mi je pisana na kožo ;) Pozdravček, Maja

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja