21. 11. 11

Obljuba dela dolg

Pred približno 14-timi dnevi sem vam obljubila, da vas bom tudi na mojem blogu obdarila s koledarjem, ki ga je izdelal porta Dom in stil.



Prišel je čas. Ne bom preveč zahtevna. Od vas pričakujem le komentar na to objavo v kateri mi zaupajte kako boste letos zaključili leto v smislu dobrodelnsoti. Zdi se mi, da je pomembno, da smo dobrodelni skozi celo leto. Vseeno pa so prazniki nekaj posebnega in je najbrž v tem času naša pomoč pomoči potrebnim še posebaj dobrodošla.

Z D. bova letos prispevala v Anino zvezdico. Brez psoebnega razloga. Povabilo sem dobila po mailu in se odločila, da bo to najin letošnji praznični prispevek k dobrodelnsoti.

Koledar bom podelila na prvo adventno nedeljo 27.11.2011 s pomočjo random.org.

4 komentarji:

  1. Se strinjam s tabo, da dobrodelnost ni stvar samo konca leta, je pa res, da se precej več o tem govori ravno v tem obdobju.

    Mi2 bova verjetno kot vsako leto kupila Unisefove novoletne voščilnice in upala, da s tem nakupom vsaj malo prispevava k dobrodelnosti, pa vaško gasilsko društvo bo prišlo na obisk pa nek dobrodelni prispevek in mogoče še kaj.

    Sem si malo ogledala in prebrala o Anini zvezdici. Ni slaba ideja. Mogoče pa še tukaj kaj malega prispevava.

    Lepe ustvarjalne dni ti želim! :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Si mi dala misliti z dobrodelnostjo. Ugotovila sem, da nanjo v praznični noriji, ki je sploh ne maram, povsem pozabim. Že res, da v naši lokalni trgovini postavijo škatlo, v kateri zbiramo dobrote, s katerimi bi vsaj malo polepšali praznike družinam v stiski in da ob vsakem nakupu vanjo nekaj primaknem, ampak vem, da bi lahko storila še več. Hudo mi je, ko vidim ljudi s (po mojem mnenju) prepolnimi vozički (le kdaj boste vse to pojedli??), ki grejo jadrno mimo nje.

    Obljubim, da se bom bolj potrudila. Morda lahko malo več prispevam v šolski sklad na Tejevi šoli in s tem kakšnega otroka popeljem na tabor.

    Hvala za tole razmišljanje.

    OdgovoriIzbriši
  3. MI z našim dobrodelnim društvom vsako leto izdelujemo novoletne voščilnice, izkupiček od prodaje pa podarimo otrokom iz socialno ogoženih družin. Poleg tega v polnimo vozičke s hrano. Moram priznati, da je vsako leto potrebno vložiti več energije za enak rezultat.

    Tako, da podpiram vse ljudi, ki namenijo kak evro podobnim društvom.

    Tanja, ti si pa tako ali tako za naše društvo donirala nekaj tvojih uzdelkov. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vsekakor bom kupila novoletne voščilnice, katerih izkupiček gre v dobrodelne namene. Prav tako pa se bo moji zbirki punčk iz cunj pred iztekom leta pridružila tudi nova...

    Lep pozdravček ;)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja